loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1508 ori.
Horoscop 19 august: Berbecul are nevoie de laude

Horoscopul zilei de duminică, 19 august, este influenţat de sextilul între Soarele în Leu şi Marte în Balanţă, care ne îndeamnă maidegrabă la acţiune şi la lucru, într-o zi de week-end.

Iată horoscopul zilei de 19 august pentru fiecare semn astral:

Berbec

Aveţi nevoie de aprecierea celor din jur, pentru a căpăta încredere în propriile forţe. Puteţi obţine laude şi încurajări cu o singură condiţie: oferiţi, la rândul dumneavoastră, ceea ce doriţi să primiţi! Dacă veţi adresa mereu numai critici, e greu de crezut că veţi primi altceva în schimb.

 
Taur

Deveniţi foarte grijuliu cu propriul dumneavoastră organism şi începeţi să acordaţi mare atenţie formei fizice. Poate pentru că fizicul contează oricum foarte mult pentru Taur şi vreţi să arătaţi cât mai bine în costum de baie şi să faceţi impresie la ştrand sau la mare.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Astăzi, vă comportaţi destul de convenţional şi previzibil, dar nu este decât o etapă care va fi depăşită rapid, atunci când vă veţi da seama că banalitatea nu vi se potriveşte sub nicio formă.

 
Rac

E week-end, dar deja sunteţi cu gândul la ce veţi face săptămâna viitoare la serviciu. Vreţi neapărat să impresionaţi pe toată lumea şi să vă dovediţi valoarea.

 
Leu

În relaţia dumneavoastră de cuplu, partenerul vă face o concesie importantă, acceptându-vă o propunere la care ţineţi foarte mult.

 
Fecioara

Deveniţi prietenul ideal, măcar pentru o zi.Vă îndepliniţi promisiunile mai vechi  şi, în plus, aveţi şi idei noi, care vă vor transforma în persoana cea mai apreciată de grupul de prieteni.

 
Balanta

Vă faceţi treaba cu multă conştiinciozitate acasă, tocmai acum, într-o perioadă în care toată lumea leneveşte, din cauză că e vară, e caniculă, e duminică.

 
Scorpion

Reuşiţi să impresionaţi o persoană pe care abia acum o cunoaşteţi cu priceperea dumneavoastră într-un domeniu puţin cunoscut celor mulţi.

Sagetator

Pentru săptămâna viitoare, la serviciu se anunţă un control sau o altă modalitate de evaluare a muncii dumneavoastră. Ar fi bine să vă pregătiţi cu adevărat şi să nu încercaţi să vă bazaţi numai pe noroc.

 
Capricorn

Persoanele din jurul dumneavoastră devin mai disciplinate şi mai bine organizate, ceea ce vă face plăcere. Într-o astfel de atmosferă, vă veţi simţi şi dumneavoastră mai bine.

 
Varsator

Vă daţi seama că unele din dorinţele dumneavoastră nu sunt realiste pentru etapa pe care o traversaţi acum şi, pentru moment, vă fixaţi scopuri ceva mai normale. Doar pentru moment…

 
Pesti

V-aţi fixat un scop important pe care vreţi să îl atingeţi până la sfârşitul acestei luni, aşa că deveniţi extrem de disciplinat. Vă mobilizaţi exemplar, atunci când simţiţi că aveţi pentru ce.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 17 august: Berbec, Gemeni, Vărsător

 
Zodii cu noroc in bani pe 17 august: Rac, Fecioară, Capricorn, Peşti
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop