loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1883 ori.
Horoscop 19 octombrie – cuplurile sunt puse la incercare

Horoscopul zilei de vineri, 19 octombrie 2012, este influenţat de opoziţia între Luna în Săgetător şi Jupiter în Gemeni, care aduce agitaţie şi împrăştiere mentală.

Iată horoscopul zilei de vineri, 19 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Astăzi, vă lăsaţi pradă exceselor, tentaţiilor, indiferent din ce parte ar veni acestea. Poate că mâine veţi avea de tras de pe urma exceselor de azi, dar deocamdată nu vă pasă.

 

Taur

Chiar dacă la un moment dat veţi avea impresia că faceţi cea mai bună afacere din lume, vă recomandăm totuşi să aşteptaţi până mâine şi abia apoi să scoateţi bani din buzunar. Altfel, riscurile să fiţi păcălit sunt foarte mari.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Cineva se supără pe dumneavoastră, deoarece îi cereţi să facă un lucru care nu îi stă deloc în caracter. Poate că totuşi ar fi bine ca, măcar din când în când, să daţi dovadă de mai multă diplomaţie.

 

Rac

Vi se cere să munciţi mult chiar şi astăzi, când sunteţi cu gândul mai degrabă la week-end. Nu aveţi de gând să îndepliniţi chiar toate sarcinile, ci veţi încerca să vă strecuraţi cât mai elegant.

 

Leu

Nu acceptaţi să vi se impună absolut nimic, chiar dacă persoana care încearcă acest lucru e una pe care o respectaţi. Aveţi dreptate – demnitatea personală este una dintre cele mai importante valori.

 

Fecioara

Vă faceţi multe speranţe în privinţa ajutorului pe care o să îl primiţi de la o persoană apropiată. Aveţi grijă ca promisiunile acesteia să nu se prefacă în fum şi să dispară la prima bătaie de vânt!

 

Balanta

Sub influenţa unui prieten care a fost mereu mai nonconformist, prindeţi şi dumneavoastră curaj şi spuneţi în mod deschis ceea ce gândiţi. Atât în familie, cât şi la serviciu.

 

Scorpion

Pe plan amoros, nu reuşiţi să vă regăsiţi echilibrul. Relaţia dumneavoastră de cuplu cunoaşte momente mai complicate, însă nu e ceva care să nu poată fi depăşit prin dialog.

Sagetator

Acceptaţi multe din partea persoanei iubite, doar pentru că vă gândiţi la cât de mult ţineţi la ea. Totuşi, nu ar trebui să îi permiteţi chiar orice, oricum şi oricând.

 

Capricorn

Daţi dovadă de multă exigenţă, în toate relaţiile pe care le aveţi. Sunt destule persoane care nu ă vor simpatiza deloc, ca urmare a acestui tip de comportament.

 

Varsator

Partenerul de viaţă reuşeşte, încă o dată, să vă ia prin surprindere. Tocmai atunci când începeţi să credeţi că relaţia a atins oarecare stabilitate, se întâmplă ceva neaşteptat.

 

Pesti

Viaţa profesională vă afectează destul de serios viaţa amoroasă. Probabil din cauză că nu reuşiţi să vă împărţiţi timpul astfel încât să împăcaţi ambele domenii.

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: încercaţi să vă liniştiţi agitaţia mentală printr-un exerciţiu de meditaţie!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop