loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1695 ori.
Horoscop 19 septembrie: Scorpion hiperactiv

Horoscopul zilei de miercuri, 19 septembrie 2012, aduce profunde tulburări, în relaţiile dintre reprezentanţii celor două sexe. În timp ca masculinul Marte răscoleşte sentimentele intime şi ne face arţăgoşi, datorită unei conjuncţii cu Luna în Scorpion, Venus în Leu este în cuadratură cu Luna, ceea ce are un efect tulburător asupra planului sentimental. În acest condiţii, e de mirare dacă nu se va ajunge la neînţelegeri şi discuţii aprinse!

Iată horoscopul zilei de 19 septembrie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Luna şi Venus pot să vă aducă probleme de comunicare în relaţiile de afaceri, care implică bani. De asemenea, nici cu cei mici nu vă înţelegeţi tocmai bine, pe parcursul acestei zile. Aşa că cel mai bine ar fi să vorbiţi cât mai puţin, pentru a evita să spuneţi lucruri ce pot fi greşit interpretate.

 

Taur

Întâlniţi persoane interesante pe parcursul acestei zile, dar problema este că, din perspectiva lor, dumneavoastră nu prezentaţi acelaşi interes. Va fi greu să găsiţi o metodă prin care să le puteţi atrage atenţia.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

La serviciu e mare hărmălaie şi agitaţie, ceea ce nu e tocmai pe placul dumneavoastră. Fără prea mult chef de muncă, aţi prefera mai degrabă o plimbare şi e posibil să o faceţi, cu pretextul că mergeţi undeva în interes de serviciu.

 

Rac

Proiectele care sunt legate de bani nu au prea mari şanse de reuşită, pe parcursul acestei zile. Nu vă faceţi planuri financiar prea îndrăzneţe, pentru că nu vor avea acoperire!

 

Leu

Venus din semnul dumneavoastră face un careu cu Luna, ceea ce are repercusiuni negative asupra relaţiilor cu familia, îndeosebi cu părinţii. Relaţiile mamă-fiică sunt departe de ideal, astăzi.

 

Fecioară

Astăzi, nu aveţi prea multă răbdare cu persoanele aflate în jurul dumneavoastră. Totuşi, chiar dacă le deveniţi antipatic multora, aceştia vor recunoaşte că aveţi şi o parte bună: sunteţi extrem de eficient, în ceea ce faceţi.

 

Balanţă

Sunteţi imprevizibil, deciziile dumneavoastră dovedindu-se surprinzătoare chiar şi pentru cei care vă cunosc foarte bine. Sau credeau că vă cunosc, deoarece astăzi se va dovedi că lucrurile nu stau chiar aşa.

 

Scorpion

Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră la serviciu, însă nu luaţi asta ca pe un obstacol, ci ca pe o provocare. Prin urmare, veţi fi foarte activ şi veţi da un randament foarte bun.

Săgetător

Aveţi parte de o zi destul de plictisitoare. Sunteţi nemulţumit în special de lipsa aproape totală de evenimente, pe plan amoros.

 

Capricorn

E bine ca astăzi să nu faceţi afaceri cu prietenii şi nici măcar să nu îi împrumutaţi, dacă vă vor cere acest lucru. Efectele nu ar fi din cele mai plăcute, nici pentru ei, nici pentru dumneavoastră.

 

Vărsător

Daţi dovadă de multă combativitate. Atât de multă, încât vi se poate întâmpla să depăşiţi limitele acceptabile şi să jigniţi unele persoane ceva mai sensibile.

 

Peşti

Pregătirea pe care o aveţi se dovedeşte insuficientă, pentru a face faţă cu brio sarcinilor de serviciu. Va trebui să învăţaţi rapid o serie de lucruri noi, pentru a vă descurca într-o manieră cel puţin onorabilă.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 19 septembrie: Taur, Rac

 

Zodii cu noroc in bani pe 19 septembrie: Berbec, Balanţă

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale: sunt recomandate exerciţiile fizice, pentru a folosi energia în exces adusă de aspectele astrale complicate de azi. Un jogging dimineaţa sau câteva ore de fitness ori chiar muncă în grădină după-amiaza ar fi idei excelente.

 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop