loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1750 ori.
Horoscop 2 decembrie: Săgetător dominant în cuplu

 Horoscopul zilei de duminică, 2 decembrie 2012, este influenţat de opoziţia între Soarele în Săgetător şi Jupiter în Gemeni. Acest aspect astral aduce riscul de a construi atât de multe planuri şi proiecte, încât până la urmă să nu mai devenim capabili să ducem vreunul dintre ele la bun sfârşit. Principalele riscuri sunt reprezentate, aşadar, de aglomeraţie şi de împrăştiere.

Iată horoscopul zilei de duminică, 2 decembrie 2012, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Trebuie să luaţi o decizie în legătură cu locul în care vă veţi petrece sărbătorile de iarnă, iar asta nu e deloc simplu. Aveţi de ales între mai multe variante, iar cei din jur vin, fiecare, cu propuneri suplimentare. Şi nimeni nu e dispus să cedeze, renunţând la propria opinie.

 

Taur

Se simte ceva presiune pe plan financiar, astfel că e posibil ca la sfârşitul zilei să constataţi că aţi cheltuit mai mult decât ar fi fost cazul. Cel puţin, încercaţi să nu daţi banii decât pe lucruri utile!

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

O controversă cu partenerul de viaţă tulbură apele în oarecare măsură, dar totul va reveni la normal, în a doua parte a zilei. În final, armonia va caracteriza din nou viaţa dumneavoastră de cuplu.

 

Rac

Azi e indicat să vă bazaţi pe forţele proprii şi să nu cereţi ajutorul altora, indiferent de activitatea la care vă înhămaţi. Pentru că veţi simţi nevoia să faceţi ceva, pe finalul unui week-end mai lung decât în mod normal.

 

Leu

Aveţi de ales între a petrece o seară fierbinte alături de persoana iubită şi a ieşi cu prietenii. Ambele variante vă surâd, depinde care va fi inspiraţia de moment.

 

Fecioară

Deja vă faceţi planuri pentru săptămâna viitoare. Nu degeaba e considerată Fecioara angajatul perfect, preferat de toţi şefii – iată că vă gândiţi la serviciu inclusiv în week-end!

 

Balanţă

Diplomaţia dumneavoastră proverbială este folosită cu maximă iscusinţă, pe parcursul acestei zile. Reuşiţi să îi faceţi să îşi dea mâna chiar şi pe cei care păreau adversari ireconciliabili.

 

Scorpion

Aveţi planuri interesante de afaceri, dar nu şi suficiente surse de finanţare. Trebuie să o luaţi treptat, pas cu pas, şi să recunoaşteţi că aveţi nevoie de timp pentru a face lucrurile să meargă aşa cum vă doriţi.

Săgetător

Aveţi tendinţa de a vă impune părerea în viaţa de cuplu, de a vă domina partenerul de viaţă. Încercaţi totuşi să îi lăsaţi mai mult spaţiu pentru exprimarea propriilor sentimente şi dorinţe!

 

Capricorn

Urmează o săptămână cu multă muncă, astfel că astăzi e bine să profitaţi de ziua de odihnă şi să faceţi exact acest lucru: să vă relaxaţi la maxim.

 

Vărsător

Aveţi tot felul de dulci probleme amoroase, care de fapt nu sunt probleme. E vorba mai degrabă de o hârjoneală adolescentină, la care participă cu graţie cei pe care îi iubiţi.

 

Peşti

Sunteţi familist convins, la acest început de decembrie. Şi, dacă apropierea de cei dragi este atât de mare, ea se va manifesta şi în oferirea unor cadouri extrem de frumoase.

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de astăzi: discutaţi problemele, fără a încerca să le ascundeţi sub preş!  

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop