loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1630 ori.
Horoscop 2 ianuarie: Sagetatorul e vorbaret

Horoscopul zilei de luni, 2 ianuarie, este influenţat de trigonul dintre Luna în Berbec şi Mercur în Săgetător. Acesta îmbunătăţeşte comunicarea şi ne îndeamnă să devenim mai deschişi, dar şi mai sinceri.

Iată horoscopul zilei de 2 ianuarie pentru fiecare zodie:

Berbec

După distracţia de sărbători, simţiţi nevoia să mai acumulaţi şi ceva informaţie. Prin urmare, veţi sta cu ochii fie pe posturile tv de ştiri sau de documentare, fie veţi citi.

 
Taur

O retragere în cuibuşorul propriu de nebunii, alături de persoana iubită, reprezintă cea mai bună variantă de petrecere a acestei zile. Veţi gusta din plin deliciile singurătăţii în doi, care nu mai are nevoie de nimeni altcineva.

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Persoanele aflate alături de dumneavoastră se comportă foarte frumos, astfel că şi în a doua zi a a noului an aveţi cea mai bună dispoziţie.

 
Rac

I-aţi făcut o promisiune unei membru al familiei în noaptea de Revelion, iar acum a venit momentul să o onoraţi. Prin urmare, astăzi nu veţi beneficia în mod liber de timpul dumneavoastră şi nu trebuie să vă faceţi nici un fel de plan.

 
Leu

Întâmplător, aflaţi secretul unei persoane apropiate. Ea nu îşi dă seama de acest lucru, aşa că o lăsaţi să trăiască în continuare liniştită, cu gândul că nimeni nu ştie ce ascunde.

 
Fecioara

Le comunicaţi persoanelor din familie o decizie pe care aţi luat-o în ultimele zile. Unele dintre acestea încearcă să vă facă să vă răzgândiţi, dar le spuneţi răspicat că nu aţi deschis subiectul ca să le cereţi părerea, ci pur şi simplu pentru a afla şi ei ce aveţi de gând.

 
Balanta

V-aţi revenit în totalitate după noaptea pierdută de Revelion, astfel că acum sunteţi în plină formă. Chiar vă asumaţi rolul de lider şi îi convingeţi pe apropiaţi să vi se alăture într-o mică deplasare.

 
Scorpion

Deja vă gândiţi la muncă şi la obiectivele pe care vi le-aţi propus pentru 2012. Ştiţi că e nevoie de ceva efort, pentru ca acestea să devină realitate.

Sagetator

Daţi dovadă de deschidere chiar şi faţă de persoane pe care nu le cunoaşteţi foarte bine. Naturaleţea şi dezinvoltura dumneavoastră le vor face ca, la rândul lor, să devină extrem de comunicative.

 
Capricorn

Scoateţi puşculiţa şi număraţi banii cu care aţi rămas după perioada de sărbători. Situaţia nu este atât de grea precum vă aşteptaţi. Dacă veţi da dovadă de cumpătare timp de câteva săptămâni, veţi reveni fără probleme pe linia de plutire.

 
Varsator

Spre surprinderea dumneavoastră, o persoană apropiată îşi respectă o promisiune. Îşi dă seama că nu vă aşteptaţi la acest lucru şi vă recomandă ca pe viitor să aveţi mai multă încredere în ea.

 
Pesti

Vă apucaţi să munciţi pe acasă, spre uimirea celor din jur, care încearcă să vă spună că o să aveţi timp tot anul pentru astfel de treburi şi că acum e vremea pentru distracţie. Bineînţeles, nu îi luaţi în seamă.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop