loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2154 ori.
Horoscop 2 iulie: Săgetător răbdător

Horoscopul zilei de luni, 2 iulie 2012, este influenţat de sextilul între Luna în Săgetător şi Saturn în Balanţă, care aduce calm, răbdare, bun-simţ în relaţiile interumane.

Iată horoscopul zilei de 2 iulie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Dacă nu v-aţi făcut deja planuri de concediu împreună cu persoana iubită, ar trebui să vă gândiţi serios la acest aspect și să deschideţi discuția. Astfel, veţi avea la dispoziție și timpul necesar pentru a profita de cele mai bune aspecte astrale.

 
Taur

În dumneavoastră se înfruntă două tendințe contrare: pe de o parte sunteţi înclinat spre excese - fie că e vorba de băutură sau de distracție în general, iar pe de altă parte încercaţi să fiţi cât mai sobru și să oferiţi imaginea unui om serios.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine?Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Persoana iubită are chef de distracție, dorește să învioreze cu ceva atmosfera de cuplu. Reacțiile dumneavoastră nu sunt inițial la înălțimea așteptărilor, dar apoi vă reveniţi şi scoateţi la lumină tot ce aveţi mai bun.

 
Rac

Aveţi idei din belşug, totul e să începeţi să puneţi şi în practică o parte dintre ele. Altfel, se vor pierde pe drum şi vă veţi trezi că le va aplica altcineva, care va profita de pe urma lor.

 
Leu

Munciţi foarte bine de unul singur. În schimb, de îndată ce apare cineva care propune lucru în echipă, simţiţi că e un adevărat atentat la intimitatea dumneavoastră şi nu mai daţi acelaşi randament.

 
Fecioara

Prezenţa prietenilor alături de dumneavoastră v-a conferit mereu încredere. Din păcate, astfel v-aţi obişnuit să apelaţi la ei şi în momente în care ar fi preferabil să acţionaţi de unul singur.

 
Balanta

Astăzi vă puteţi impune cu uşurinţă părerile, fără a fi nevoie să apelaţi nici la ameninţări şi nici la vreo formă de şantaj sentimental. Este de ajuns farmecul dumneavoastră dintotdeauna…

 
Scorpion

Infuzia de energie de care beneficiaţi astăzi dă rezultate pe mai multe planuri. În primul rând, reuşiţi în sfârşit să finalizaţi unele proiecte pe care le-aţi lăsat în aşteptare de destul de mult timp.

Sagetator

Încercaţi să vă daţi seama cum vă schimbaţi atitudinea în funcţie de importanţa persoanei cu care staţi de vorbă! Anumite adaptări ale tonului şi ale ţinutei sunt neapărat necesare.

 

Aveţi multă energie şi o capacitate de muncă deosebită. Atât şefii, cât şi persoanele din familie îşi dau seama rapid că sunteţi în formă şi fiecare vă exploatează cum poate mai bine.

 
Varsator

Puteţi obţine multe avantaje ca urmare a colaborării cu o persoană din străinătate. Acordaţi-le deci atenţie străinilor care vă apar astăzi în cale şi nu veţi regreta sub nicio formă!

 
Pesti

Ţineţi mult să lăsaţi o impresie plăcută în orice loc pe care îl vizitaţi. Prin urmare, aveţi de multe ori un comportament ciudat, prea artificial pentru a nu părea cu totul forţat.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 2 iulie: Berbec, Gemeni, Leu;

 

Zodii cu noroc in bani pe 2 iulie: Taur, Scorpion, Fecioara, Peşti.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop