loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1564 ori.
Horoscop 2 mai: optimism pentru Fecioara

Horoscopul zilei de miercuri, 2 mai 2012, este influenţat de trigonul dintre Luna în Fecioară şi Jupiter în Taur, care ne conferă optimism, bună-dispoziţie şi suficiente motive de veselie.

Iată horoscopul zilei de miercuri, 2 mai, pentru fiecare zodie:

Berbec

Vă faceţi datoria la serviciu cu maximă seriozitate, într-o zi în care mulţi colegi mai degrabă trag mâţa de coadă sau, cum se mai spune, preferă să taie frunze la câini. Probabil îşi revin mai greu după atâtea zile libere...

 

Taur

O schimbare a regimului alimentar sau a programului dumneavoastră de somn este total contraindicată în această perioadă. Dacă aveţi de gând să iniţiaţi o cură de slăbire, mai bine o lăsaţi pe altădată.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Îi faceţi câteva mărturisiri unei rude apropiate, dar ceva din interiorul dumneavoastră se opune încercării de a spune tot adevărul, astfel încât ajungeţi să comunicaţi doar frânturi de trăiri şi de sentimente.

 

Rac

Uneori, sunteţi mult prea indulgent cu persoana iubită. Astăzi este una din zilele în care îi daţi senzaţia că poate face orice, deoarece dumneavoastră sunteţi gata să o iertaţi.

 

Leu

Vă bucuraţi pentru succesul obţinut de un membru al familiei dumneavoastră. Totuşi, dacă staţi să cercetaţi mai adânc propriile dumneavoastră sentimente, veţi ajunge să vă daţi seama că vă bucuraţi nu atât pentru ceea ce a obţinut el, cât pentru avantajele care decurg pentru dumneavoastră pornind de la acest succes.

 

Fecioara

Gândirea dumneavoastră rece, calculată şi capacitatea de analiză reprezintă cheile succesului, în această zi. Lor le trebuie însă adăugată şi gândirea pozitivă, care se poate dovedi de mare folos.

 

Balanta

În unele momente credeţi că sunteţi mult prea sensibil şi faceţi eforturi pentru ca cei din jur să nu observe acest fapt, pe care îl consideraţi o slăbiciune.

 

Scorpion

Cu rudele apropiate, nu este nevoie să fiţi întotdeauna corect şi nici să vă conduceţi după principii. În aceste relaţii, sentimentele sunt cele care ar trebui să primeze, iar acest lucru vă va aduce întotdeauna avantaje.

 

Sagetator

Atunci când vine vorba să vă exprimaţi sentimentele, sunteţi destul de rezervat. Pentru ca ceilalţi să se deschidă faţă de dumneavoastră e însă nevoie să fiţi cel dintâi care face acest lucru.

 

Capricorn

Dacă sunteţi singur, astăzi este momentul propice pentru a începe o nouă relaţie. Fiţi cu ochii în patru, pentru că nu ştiţi de unde sare iepurele!

 

Varsator

O persoană a cărei superioritate este evidentă ia câteva decizii care vă pun în încurcătură. Are dreptate, dar nu acest lucru nu vă face plăcere şi nu le veţi putea accepta decât ca urmare a unei lupte interioare acerbe.

 

Pesti

Cuvântul de ordine al acestei zile este sociabilitatea. Primiţi şi faceţi vizite, vorbiţi la telefon, mergeţi în oraş împreună cu prietenii.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop