loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1738 ori.
Horoscop 2 noiembrie: Sagetatorul risca un conflict

Horoscopul zilei de vineri, 2 noiembrie 2012, este influenţat de opoziţia între Luna în Gemeni şi Marte în Săgetător, care ne face neliniştiţi şi ne pune pe drumuri. Oriunde am fi, parcă simţim nevoie să mergem altundeva, căutând să fugim de noi înşine.

Iată horoscopul zilei de vineri, 2 noiembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Sunteţi mai mereu pe drum, iar cei dragi încep să vă reproşeze că nu petreceţi suficient timp alături de ei. Încercaţi să dregeţi busuiocul promiţându-le că veţi recupera în week-end momentele irosite pe parcursul săptămânii

 

Taur

Acceptaţi să munciţi doar în măsura în care ceea ce faceţi vă aduce şi bani mai mulţi. Altfel, refuzaţi orice propunere de a lucra, indiferent din partea cui ar veni. Nu aveţi chef să faceţi acte de binefacere gratuită sau muncă în folosul comunităţii.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Mergeţi la cumpărături împreună cu persoana iubită şi, cum niciunul nu se gândeşte să îşi cenzureze în vreun fel dorinţele, portofelul se goleşte într-un ritm de-a dreptul alarmant.

 

Rac

Există riscul ca cineva cu care vă întâlniţi astăzi să fie total nemulţumită de atenţia scăzută şi de timpul prea scurt pe care sunteţi dispus să i le acordaţi. Din această cauză, va începe să vă bârfească.

 

Leu

Un prieten primeşte o veste care îl bucură foarte mult. Nu puteţi să îi împărtăşiţi sincer entuziasmul, deoarece şi dumneavoastră aşteptaţi cu sufletul la gură luarea unei decizii importante. De fapt, bucuria altuia mai degrabă vi se pare enervantă, atât timp cât dumneavoastră trăiţi momente de incertitudine.

 

Fecioară

Familia vă este aproape de fiecare dată când vă plângeţi de starea dumneavoastră de sănătate. Deoarece ştiţi acest lucru, uneori se întâmplă să mai şi exageraţi cu văietatul, pentru a atrage atenţia. De altfel, e o atitudine specifică Fecioarelor – zodia cu cei mai mulţi ipohondri.

 

Balanţă

Drumurile făcute astăzi aduc mai degrabă neplăceri, decât reuşite. Dacă vreţi să vă păstraţi liniştea şi să aveţi o zi reuşită, cea mai bună decizie pe care o puteţi lua este aceea de a rămâne acasă.

 

Scorpion

De la bani pleacă multe probleme şi se pot strica prietenii frumoase. Acest risc este sporit astăzi, dacă veţi fi puc cumva în postura de a cere sau de a acorda un împrumut. E mai bine să vă abţineţi.

Săgetător

Persoana iubită are mai puţină răbdare decât de obicei, aşa că ar fi bine să o menajaţi. Altfel, e posibil să aibă o izbucnire, de la care să se ajungă la un conflict în toată regula.

 

Capricorn

Cineva din familie nu se poartă tocmai corect cu dumneavoastră, dar îi iertaţi totul şi vă comportaţi de parcă greşeala pe care a făcut-o nici măcar nu ar conta.

 

Vărsător

Vă purtaţi foarte frumos cu prietenii dumneavoastră, indiferent dacă aceştia merită sau nu. Această atitudine vă va aduce şi mai mulţi prieteni, deoarece oricine îşi doreşte alături pe cineva ca dumneavoastră.

 

Peşti

Se anunţă o zi bună la serviciu, deoarece excelaţi în arta diplomaţiei şi ştiţi ce să spuneţi, cui şi în ce moment. Veţi culege, astfel, aprecieri de la toţi cei cu care intraţi în contact.

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp acasă, evitând deplasările inutile!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop