loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1991 ori.
Horoscop 2 septembrie: Racul se fereşte de pisălogi

Horoscopul zilei de duminică, 2 septembrie 2012, este influenţat de cuadratura dintre Saturn în Balanţă şi Venus în Rac. Este o zi complicată, în care ne confruntăm cu tendinţe contrarii: pe de o parte, datoria de ne păstra angajamentele faţă de partenerii noştri, iar pe de altă parte, propriile dorinţe şi nevoia de ane satisface plăcerile proprii.

Iată horoscopul zilei de 2 septembrie pentru fiecare sem astral:

Berbec

În această perioadă, partenerul de viaţă ştie foarte bine ce vă place şi ce nu. Şi, mai ales, ştie cum să vă manipuleze, ţinând cont tocmai de preferinţele dumneavoastră. Depinde dacă veţi accepta acest joc.

 

Taur

Aveaţi un program bine pus la punct pentru această zi, dar vizita unui prieten va da totul peste cap. Mai ales că parcă e mai plăcut să stai toată ziua la taclale, decât să faci ceva concret, şa că nici dumneavoastră nu sunteţi cu adevărat deranjat.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Sunteţi nerăbdător să cumpăraţi un obiect nou. Pe cât de greu ă hotărâţi să faceţi o schimbare în casă sau să achiziţionaţi un ceva nou, pe atât de puţină răbdare aveţi, odată ce aţi luat o decizie în acest sens.

 

Rac

Renunţaţi să vă mai întâlniţi cu o persoană care avea obiceiul să vă cicălească de fiecare dată când vă vedeaţi. Vi se pare un lucru extrem de deranjant şi vă promiteţi că aşa veţi face cu toţi cei care obişnuiesc să îşi bage nasul acolo unde nu le fierbe oala.

 

Leu

Schimbaţi replici dure cu o cunoştinţă, deoarece devine prea curioasă şi încearcă să îşi bage nasul în viaţa dumneavoastră personală. Reacţia pe care o aveţi acum îl convinge că nu e deloc o idee bună.

 

Fecioară

Sunteţi nemulţumit de banii pe care îi câştigaţi şi căutaţi într-una soluţii pentru a îmbunătăţi situaţia. Acestea întârzie să apară sau – şi atunci când apar – nu au rezultate concrete.

 

Balanţă

Din cauză că astăzi vorbiţi mai mult decât ar trebui, este posibil să aveţi de suferit, riscând să pierdeţi susţinerea celor dragi.

 

Scorpion

Sunteţi foarte econom, în timp ce persoanele apropiate risipesc banii fără nicio grijă. De aici decurg observaţii şi glume înţepătoare venind din ambele direcţii.

Săgetător

Pentru reuşita relaţiei dumneavoastră actuale, trebuie să rupeţi cu trecutul. Altfel, dacă veţi rămâne ancorat în unele obiceiuri de demult, totul se va destrăma mai repede decât v-aţi fi aşteptat.

 

Capricorn

Aveţi de lucru, însă nu aveţi şi chef de lucru. Chiar dacă vă petreceţi mare parte din zi făcând diferite treburi, gândurile dumneavoastră se află departe, hălăduind libere, cu gândul la distracţie. Ceea ce nu e tocmai în neregulă, pentru o zi de week-end.

 

Vărsător

Vreţi să renunţaţi la un obicei vechi, înrădăcinat deja în modul dumneavoastră de viaţă. Nu va fi deloc uşor, dar nu sunteţi un om care să fugă de provocările dificile. Dimpotrivă, le căutaţi.

 

Peşti

Cineva vă cere nişte bani cu împrumut, altcineva vă invită la un eveniment monden destul de costisitor. Şi uite aşa, din cauza unor factori externi, portofelul vi se goleşte, încetul cu încetul. Bani să aveţi, că posibilităţi de a-i cheltui se ivesc în permanenţă. 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop