loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2622 ori.
Horoscop 20 aprilie: Berbecul trebuie să aibă răbdare

Horoscopul zilei de vineri, 20 aprilie, este influenţat de opoziţia dintre Saturn în Balanţă şi Luna în Berbec, care ne îndeamnă să avem răbdare cu cei din jur. Dacă cineva nu îşi îndeplinelşte promisiunile, e posibil să nu o facă din rea voinţă, ci pur şi simplu pentru că, deocamdată, nu a fost posibil.

Iată horoscopul zilei de 20 aprilie pentru fiecare zodie:

Berbec

Trebuie să aveţi multă răbdare cu partenerul de viaţă, care parcă îşi face o profesiune de credinţă din a vă contrazice în permanenţă. Din fericire, reuşiţi să vă stăpâniţi nervii foarte bine.

 
Taur

O persoană în vârstă încearcă să vă ofere câteva sfaturi, dar reacţionaţi brutal, spunându-i că nu aveţi nevoie de ele. Aţi face mai bine să îi ascultaţi sugestiile pentru că, de această dată, experienţa sa de viaţă bogată chiar vă poate fi de folos.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot
Gemeni

Tendinţa dumneavoastră de a face pe liderul se izbeşte de nepăsarea celor din jur. Greu poţi să devii un lider adevărat, dacă lumea nici măcar nu te ascultă, cu atât mai puţin să te urmeze.

 
Rac

Aţi tot auzit că gusturile nu se discută, dar uneori tare vă vine să încălcaţi această regulă. Astăzi, de pildă, aveţi senzaţia că cei din jur au numai preferinţe ciudate şi că le-aţi face un mare bine dacă le-aţi explica ce înseamnă cu adevărat un lucru frumos.

 
Leu

Deşi v-aţi propus să staţi departe de lucrurile serioase şi să vă relaxaţi, vă treziţi prins într-o dezbatere intelectuală, în care fiecare partener de dialog îşi susţine cu înverşunare opinia, în favoarea căreia aduce numeroase argumente.

 
Fecioara

Cu cât resimţiţi mai acut lipsa banilor, cu atât vă doriţi să cumpăraţi lucruri mai scumpe. Aveţi tot felul de dorinţe costisitoare, deşi situaţia financiară actuală nu vă permite satisfacerea lor imediată.

 
Balanta

Astăzi, sunteţi un fel de glas al înţelepciunii, în cercul dumneavoastră de prieteni. Adică le demonstraţi că îşi fac multe idei greşite şi c se comportă mai degrabă ca nişte copii, decât ca nişte adulţi responsabili.

 
Scorpion

Trebuie să vă bazaţi exclusiv pe forţele proprii în rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi. Veţi constata că ştiţi deja răspunsurile, doar că nu aveţi răbdare să le căutaţi în interior.

 

Sagetator

Ieşiţi în societate cu o expresie gravă, serioasă,de parcă pe umerii dumneavoastră s-ar odihni întreaga lume şi orice mică greşeală pe care aţi face-o ar putea avea efecte foarte grave, pe termen extrem de lung. Puţină relaxare nu ar strica deloc.

 
Capricorn

Îndatoririle de la serviciu dau peste cap proiectele pe care le-aţi făcut în familie, inclusiv cele pentru week-end-ul care se apropie. Cum serviciul e cel care aduce banii inclusiv pentru familie, alegerea se impune de la sine. Posibil să munciţi suplimentar, acasă, în zilele următoare.

 
Varsator

Într-o discuţie cu un prieten, vă ia valul şi discutaţi cu maximă sinceritate despre unele dintre trăirile şi gândurile dumneavoastră profunde. Cum acestea nu sunt tocmai nişte lucruri banale, vă temeţi să nu vă fi şocat prea rău amicul.

 
Pesti

Fiţi atent la orice tranzacţie financiară care vi se propune, pentru că există oameni care pot încerca să profite de naivitatea sau de neatenţia dumneavoastră! Cereţi cât mai multe amănunte cu putinţă şi evitaţi semnarea vreunui act care să vă angajeze în vreun fel!


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop