loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2122 ori.
Horoscop 20 decembrie: Berbecul isi creează singur probleme

Horoscopul zilei de joi, 20 decembrie 2012, este influenţat de conjuncţia între Lună şi Uranus, în semnul Berbecului. Cuvintele cheie ale acestei zile sunt libertatea, independenţa, nesupunerea şi ignorarea oricăror reguli stricte.

Iată horoscopul zilei de joi, 20 decembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Găsiţi foarte repede soluţia la orice problemă, indiferent de domeniul în care apare. Numai, din cauza unei energii pe care nu o puteţi controla, nu trece mult timp şi vă creaţi singur alte probleme, chiar mai complicate decât cea iniţială.

 

Taur

Agitaţia existentă în jur nu e pe placul dumneavoastră şi, pentru a vă menţine departe de orice surprize, preferaţi să vă retrageţi acasă, petrecând mai multe ore în singurătate.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Vă place că sunteţi diferit de ceilalţi şi astăzi cultivaţi cum puteţi mai bine această diferenţă, insistând asupra ei în ceea ce faceţi şi în ceea ce spuneţi. Banalitatea este cel mai mare adversar al dumneavoastră.

 

Rac

Apare din nou în viaţa dumneavoastră o persoană care, în urmă cu mai mult timp, v-a dezamăgit. Nu trebuie să vă îngrijoraţi, nu va rămâne prea mult timp prin preajmă.

 

Leu

Dimineaţa nu prea aveţi chef să mergeţi la muncă. V-ar plăcea să staţi acasă să vă vedeţi de ale dumneavoastră, dar acest lucru nu este posibil. Aşa că, neavând încotro, vă înhămaţi bombănind la o nouă zi de muncă.

 

Fecioară

Explicându-le şi altora cum decurge munca dumneavoastră de zi cu zi, veţi fi mai bine înţeles atunci când va trebui să refuzaţi o invitaţie sau să întârziaţi undeva din motive care ţin tocmai de această muncă.

 

Balanţă

Relaţiile dumneavoastră cu autorităţile de orice fel nu decurg tocmai bine, pe parcursul acestei zile. De fapt, nu decurg deloc bine, astfel că ar fi mai bine să evitaţi orice discuţie cu şefii direcţi.

 

Scorpion

Dacă dragoste e, toate celelalte lucruri par mai frumoase. Datorită modului extrem de satisfăcător în care merge relaţia cu persoana iubită, aveţi tendinţa de a vedea toate lucrurile într-un roz extrem de optimist.

Săgetător

Astăzi, fie că vă propuneţi sau nu acest lucru, depăşiţi măsura în tot şi în toate. Atenţie la excese, pentru că pot avea efecte devastatoare asupra stării dumneavoastră de sănătate!

 

Capricorn

Fie părinţii, fie alte persoane din familie, rude apropiate, vă rezervă o surpriză. Nu vă va fi uşor să înţelegeţi rapid despre ce este vorba şi cum se schimbă situaţia dumneavoastră.

 

Vărsător

Faptul că nu aveţi suficienţi bani pentru a vă satisface dorinţele vă face să deveniţi morocănos. Prin urmare, le adresaţi unele replici de-a dreptul usturătoare unor persoane care nu merită nicidecum aşa ceva.

 

Peşti

Primiţi un răspuns favorabil într-o problemă care implică bani. Iar cei mai norocoşi dintre Peşti vor primi chiar mai mult decât o veste bună despre bani: banii în sine.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 20 decembrie: Balanţă, Săgetător

 

Zodii cu noroc in bani pe 20 decembrie: Fecioară, Peşti

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de astăzi: Încălcaţi o regulă cu bună-ştiinţă, asumându-vă urmările care decurg de aici! 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop