loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1567 ori.
Horoscop 20 iunie: Soarele in Rac

Horoscopul zilei de miercuri, 20 iunie 2012, este influenţat de începutul tranzitului Soarelui prin Rac, semn al familiei, al mamei, al sentimentelor exprimate cu multă căldură.

Iată horoscopul zilei de 20 iunie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Puteţi să vă bazaţi din plin pe intuiţie. Astăzi, această calitate va funcţiona foarte bine şi vă va uşura luarea unei decizii în mai multe situaţii. Urmaţi ceea ce simţiţi în interior, nu veţi da greş!

 

Taur

Sunteţi foarte comunicativ, dar ar fi mai bine să nu vorbiţi cu oricine despre orice. Unele lucruri nu trebuie să fie spuse niciodată dincolo de pereţii casei în care trăiţi.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Începând de astăzi, situaţia dumneavoastră financiară poate cunoaşte o îmbunătăţire. Cu o condiţie : să daţi uitării faptul că a venit vara şi că tare mult v-ar plăcea o vacanţă şi să continuaţi să munciţi într-un ritm susţinut.

 

Rac

Astăzi, Soarele îşi face intrarea în zodia dumneavoastră, aducându-vă un plus de optimism şi de vitalitate. De asemenea, se apropie ziua dumneavoastră şi vă place gândul că o să primiţi multe cadouri.

 

Leu

Nefiind mulţumit de dumneavoastră înşivă, nici altcineva nu reuşeşte să vă facă pe plac. Preferaţi să petreceţi un timp în singurătate, pentru a vă da seama ce modificări de strategie sunt necesare.

 

Fecioara

Prietenii care v-au cam ocolit în ultimul timp îşi amintesc de dumneavoastră şi dau buzna să vă viziteze, să vă sune, să vă invite la tot felul de chefuri şi evenimente mondene. Nu ştiţi dacă să fiţi încântat sau mai degrabă să refuzaţi invitaţiile.

 

Balanta

Sunteţi din ce în ce mai nemulţumit de actualul dumneavoastră statut social şi, din această cauză, faceţi eforturi pentru a avansa. Doriţi neapărat o promovare şi azi vă faceţi planuri referitoare la modul în care aţi putea să o obţineţi.

 

Scorpion

O replică auzită întâmplător vă ajută să faceţi nişte legături şi să înţelegeţi foarte bine anumite aspecte ale unei situaţii complicate. Aşadar, staţi cu urechile făcute pâlnie, pentru că veţi auzi lucruri interesante!

Sagetator

Aveţi multe idei de afaceri şi sunteţi decis să le puneţi în practică în perioada următoare, când nu va fi la fel de multă muncă precum în restul anotimpurilor.

 

Capricorn

Partenerul dumneavoastră vă va oferi mai multe motive de bucurie, în perioada imediat următoare. Eforturile pe care le face pentru ca dumneavoastră să vă simţiţi cât mai bine vă susţin şi vă dau o motivaţie suplimentară.

 

Varsator

Astăzi v-aţi propus să nu faceţi niciun efort şi reuşiţi de minune acest lucru. Tot ce vă interesează, pe parcursul întregii zile, este să vă simţiţi cât mai bine şi mai relaxat.

 

Pesti

Daţi dovadă de creativitate şi de originalitate şi reuşiţi să conferiţi o notă atrăgătoare fiecărui lucru pe care îl faceţi astăzi. Veţi avea mulţi admiratori, pe parcursul acestei zile.

 
Zodii cu noroc in dragoste pe 20 iunie: Capricorn, Pesti

Zodii cu noroc in bani pe 20 iunie: Gemeni, Sagetator


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop