loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2518 ori.
Horoscop 20 mai: Soarele în Gemeni

Horoscopul zilei de duminică, 20 mai, este influenţat de începutul tranzitului Soarelui prin semnul Gemenilor. Începe, astfel, o perioadă favorabilă pentru studiu, călătorii pe distanţe scurte şi pentru comunicare.

Iată horoscopul zilei de 20 mai pentru fiecare semn astral:

Berbec

Sprijiniţi un prieten care s-a vârât într-o aventură riscantă. Nu sunteţi în totalitate de acord cu decizia pe care a luat-o, dar ştiţi că prietenul la nevoie se cunoaşte şi îi dovediţi cu prisosinţă că vă poate considera astfel.

 

Taur

Discuţiile pe care le purtaţi vă oferă suficiente informaţii pentru a putea să prevedeţi evoluţiile financiare din perioada imediat următoare, atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru persoanele apropiate.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

În cursul unei discuţii îndelungate, ţineţi să le prezentaţi câtorva prieteni concepţiile dumneavoastră în legătură cu tot ceea ce se găseşte sub lună şi sub stele.

 

Rac

Discuţiile sincere pe care le aveţi cu mai mulţi membri ai familiei dumneavoastră au darul să relaxeze atmosfera de acasă. Minciunile şi secretele nu ajută, în cele mai multe cazuri, la nimic.

 

Leu

Doriţi să aflaţi cât mai multe amănunte legate de o creaţie recentă a tehnicii, pe care aveţi de gând să o achiziţionaţi. Internetul vă poate fi de mare ajutor pe acest plan.

 

Fecioara

Aveţi grijă să nu aveţi de suferit pe plan financiar din cauză că arătaţi prea multă încredere unor persoane de-a dreptul dubioase!

 

Balanta

Pe plan financiar, nu trebuie să ţineţi cont nici de relaţiile de rudenie, nici de prietenii. Vorba „frate, frate, dar brânza-i pe bani“ izvorăşte dintr-o experienţă de viaţă remarcabilă.

 

Scorpion

Folosiţi toate informaţiile pe care le aflaţi pentru îndeplinirea obiectivelor dumneavoastră personale. Nu vă jenaţi nici să daţi în vileag anumite secrete, pe principiul că scopul scuză mijloacele.

 

Sagetator

Blândeţea de care daţi dovadă atunci când sunteţi numai dumneavoastră şi persoana iubită este exact latura care v-a făcut să câştigaţi încrederea partenerului de viaţă. Aveţi grijă să nu uitaţi niciodată de această parte a dumneavoastră!

 

Capricorn

Este în regulă să arătaţi cât de puternic sunteţi atunci când vă aflaţi în competiţie cu vreun rival de la serviciu sau cu vreo cunoştinţă pe care nu o simpatizaţi, dar demonstraţiile de forţă făcute în prezenţa persoanei iubite reprezintă o greşeală imensă.

 

Varsator

Nu trebuie să aveţi neîncredere nelimitată în prietenii care se află lângă dumneavoastră doar atunci când vă este bine. Puteţi fi convins că, în momentul în care situaţia începe să scârţâie, cea mai mare parte a lor vă vor părăsi fără nici cel mai mic regret.

 

Pesti

Dacă veţi reuşi să îmbinaţi goana după bani cu timpul petrecut alături de membrii familiei, veţi avea o zi foarte frumoasă. Nu trebuie să neglijaţi niciunul din cele două aspecte. După cum ar fi spus Buddha, cea mai bună opţiunea este, întotdeauna, calea de mijloc.

 

Soarele in Gemeni 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop