loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2288 ori.
Horoscop 20 mai: schimbari rapide (trigon Marte-Pluton)

Pe 20 mai, Marte în Taur face un trigon cu Pluton în Capricorn. Este o zi favorabilă schimbărilor, o zi în care modificăm diferite aspecte din viața noastră.

Iată cum influențează acest aspect horoscopul zilei de 20 mai pentru fiecare dintre cele 12 zodii :

 

Berbec

După mult timp, e posibil ca de la serviciu să vină o serie de vești bune legate de bani. Chiar dacă încă sunt la nivel de simplu zvon, simplul fapt că se vorbește despre asta e semn că vin vremuri mai bune.

  

Taur

Lucrurile pe care le citiți sau le aflați de la televizor vă schimbă radical opinia referitoare la un subiect de maximă importanță pentru dumneavoastră. Încă o dată, se dovedește cât de important e să fii informat.

  

Aveți ceva bani strânși cu grijă într-un scop precis, dar astăzi vă decideți să le schimbați destinația. O inspirație de moment vi se pare mai importantă decât toate planurile construite până acum.

  

Rac

O remarcă a persoanei iubite te face să vezi cu alți ochi decât până acum un prieten vechi. Ești chiar uimit că nu ai remarcat niciodată aspectul pe care partenerul de viață îl scoate azi în evidență.

  

Leu

E greu de crezut că vei putea evolua vreodată semnificativ pe plan profesional, dacă nu faci altceva decât să îți îndeplinești sarcinile corect și la timp. E nevoie de mai multă implicare și de acțiuni la care nu se așteaptă nimeni.

  

Fecioară

Alegerea unei destinații de călătorie e importantă, dar nu chiar atât de importantă pe cât lăsați dumneavoastră să se înțeleagă. În ultimul timp, vorbiți prea mult despre planurile pe care le aveți pentru la vară.

 

 

Balanță

Se schimbă radical situația financiară a unei persoane din familie. Schimbările sunt pozitive, iar rezultatele lor vor fi resimțite în curând și de către dumneavoastră.

  

Scorpion

Dacă persoana iubită vine cu o propunere de călătorie, ar fi indicat să fii de acord. Se va dovedi una dintre cele mai bune idei pe care le-a avut în ultima perioadă de timp.

 

Săgetător

Astăzi, vei avea de lucru mai mult decât te-ai fi așteptat. Prin urmare, trebuie să lași deoparte orice planuri pentru seara: ori ți-o vei petrece muncind, ori vei fi prea obosit pentru a mai ieși undeva.

 

Capricorn

Nu ai chef de muncă și îți permiți luxul ca, o parte din zi, să îți faci de cap, hoinărind prin oraș sau stând în fața calculatorului fără să faci ceva util.

  

Vărsător

Chiar dacă aveai alte planuri, îți vei petrece cea mai mare parte a acestei zile în familie, alături de cei dragi. Acest repaus la domiciliu îți va prinde foarte bine și din punct de vedere al stării de sănătate.

  

Pești

Vine vestea unei călătorii pe care o veți face împreună cu un grup de prieteni. Deși sunteți luat cam din scurt, totul va fi bine, deoarece nu e nevoie de pregătiri amănunțite.

 

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de analize Club Mistic - astrologie si tarot

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop