loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12618 ori.
Horoscop 2014 in dragoste: Balanta

2014 începe în forţă pentru nativii Balanţă, pe plan amoros. Sfârşitul lui ianuarie şi cea mai mare parte a lunii februarie aduc sentimente frumoase, întâlniri romantice, declaraţii de iubire şi trăiri de care îşi vor aminti cu plăcere mult timp de acum înainte. Aprilie va pune însă capăt acestor efuziuni, într-o manieră destul de brutală.

horoscop 2014 dragoste balantaUranus, plasat de câţiva ani în casa parteneriatelor, le va provoca mari bătăi de cap nativilor Balanţă, în 2014. Sfârşitul lui aprilie, dar şi ultima lună a anului, decembrie, vor reprezenta momentele în care influenţele perturbatoare şi greu de controlat ale lui Uranus din Berbec vor afecta cel mai mult planul relaţional al Balanţelor.

Astfel, atât la miez de primăvară, dar şi în preajma sărbătorilor de iarnă, Balanţele se vor confrunta cu probleme serioase în relaţiile de iubire. Probleme provocate, în mare măsură, chiar de nativi, care au un comportament inconstant, surprinzător şi, de multe ori, de-a dreptul enervant. Riscurile de ruptură sunt majore, indiferent dacă este vorba de relaţii vechi sau de altele recente, aflate abia la început.

Această brambureală emoţională, care le face pe Balanţe să înşele încrederea partenerului, se va prelungi şi la începutul anului viitor.

 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop