loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 16327 ori.
Horoscop 2014 in dragoste: Berbec

16 iulie 2014 este o dată pe care, fără nicio îndoială, Berbecii trebuie să o ţină bine minte: intrarea lui Jupiter în Leu le va dinamiza puternic viaţa amoroasă, iar năzdrăvanul zeu al iubirii, Cupidon, îi va săgeta într-una cu săgeţile sale aducătoare de amor.

 

horoscop 2014 berbec dragosteDe la jumătatea verii 2014 şi până la sfârşitul verii 2015, tranzitul lui Jupiter prin casa a 5-a aduce multe aventuri romantice pentru Berbeci. Este o iubire tipic adolescentină, nebunească, plină de patimă şi de sentiment, de suişuri şi de coborâşuri, de aventuri şi de mici certuri, urmate de dulci împăcări.

 

În această perioadă, Berbecul (îndemnat nu numai de Jupiter, ci şi de Uranus, care îi tranzitează în continuare semnul natal), gustă, pe plan amoros, bucuriile prezentului, trăieşte fiecare clipă şi nu îşi face prea multe griji cu privire la viitor. Vor fi mai degrabă aventuri de-o noapte şi iubiri de-o vară, eventual logodne, decât căsătorii şi relaţii închegate pe termen lung. Pentru acestea, mai e de aşteptat.

 

 

Tot ce am spus până acum se referă la a doua parte a anului 2014. Până atunci, Berbecul este concentrat mai mult pe trecut, pe vechile relaţii, pe vechii parteneri. Pentru a putea să se bucure în tihnă de deliciile amoroase amintite mai sus, nativii trebuie ca, până în iulie, să îşi regleze problemele existente, să ia taurul de coarne, într-un sens sau altul, şi să decidă clar dacă doresc să continue o veche relaţie sau dacă, dimpotrivă, preferă să îi pună capăt. Oricare ar fi decizia, ea se va dovedi de bun augur. Singura problemă ar fi indecizia, nehotărârea, care i-ar menţine pe termen lung într-o poziţie incomodă.

 

Horoscop 2014 – principalele aspecte astrale

 
Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop