loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12256 ori.
Horoscop 2014 in dragoste: Capricorn

Mai bine de jumătate de an, nativii Capricorn vor profita din plin, în 2014, de pe urma tranzitului lui Jupiter prin casa parteneriatelor şi a căsătoriei. Pe termen de mai bine de zece ani de acum înainte, acesta este cel mai potrivit interval pentru a începe o relaţie pe termen lung sau pentru a o oficializa printr-o nuntă.

horoscop 2014 dragoste capricornPână pe 15 iulie 2014, Jupiter din Rac este, aşadar, principalul aliat al lui Capricornilor şi le oferă numeroase oportunităţi pe plan amoros. Sau, mai bine zis, le oferă ocazia de a dezvolta relaţiile deja construite, în anii trecuţi. E intervalul potrivit pentru ca nativii acestei zodii, de regulă taciturni (dar nu din motive de timiditate!) să facă o declaraţie de dragoste sau o cerere în căsătorie.

Ţinând cont şi de evoluţia planetelor personale, intervalul perfect, pe plan amoros, este cel cuprins între luna mai şi jumătatea lui iulie.

În a doua parte a anului, lucrurile se liniştesc şi nativii Capricorn nu vor trebui decât să profite de tot ceea ce au acumulat până atunci, pe plan amoros. Asta pentru că, treptat, îşi vor îndrepta tot mai mult atenţia spre afaceri, fără să le mai rămână prea mult timp pentru tandreţuri şi mesaje de iubire, pentru celelalte luni din 2014.

 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop