loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12682 ori.
Horoscop 2014 in dragoste: Fecioara

Pe plan relaţional, 2014 se anunţă a fi un an complicat, pentru nativii Fecioară. Principalul responsabil este Pluton din casa iubirii. E drept, Pluton se află de mult timp acolo, însă acum face două cuadraturi cu Uranus în Berbec, care îi întăresc mult poziţia şi influenţa – o influenţă nu tocmai favorabilă.

horoscop 2014 fecioara dragoste

21 aprilie şi 15 decembrie sunt cele două date în care au loc cuadraturile dintre Pluton în Capricorn şi Uranus în Berbec. Fiind însă vorba despre două plante extrem de lente, influenţa acestor aspecte stresante nu se manifestă pentru o singură zi, ci săptămâni sau chiar luni întregi, înainte şi după datele amintite.

Mesajul principal adus de aceste aspecte este schimbarea: renunţarea la relaţiile care şchiopătează, prin distrugere. Fecioarele îşi pierd răbdarea, nu mai au nici energie, nici chef să lupte pentru o relaţie în care partenerul nu se dovedeşte la înălţime. Dimpotrivă, destinul îi îndeamnă să le dea papucii tuturor celor care nu se ridică la înălţimea lor.

Printre aceste tonuri întunecate, vor fi însă şi unele perioade mai bune. Perioada februarie-martie e favorabilă aventurilor romantice. Astfel, Fecioarele vor putea profita la maxim de sărbătorile iubirii: Sfântul Valentin, Dragobetele, 1 şi 8 martie. Apoi, luna decembrie 2014 va aduce şi ea auspicii favorabile, şi cu ocazia sărbătorilor de iarnă sporind şansele ca Fecioara să aibă alături pe cei pe care îi iubeşte.

 

 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop