loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9411 ori.
Horoscop 2014 in dragoste: Gemeni

În 2014, Gemenii au parte de un an mai degrabă liniştit, pe plan amoros. Niciuna dintre planetele „grele“ nu le afectează relaţiile de cuplu şi mai sunt aproximativ doi ani până când Jupiter pe de o parte şi Saturn pe alta să le ofere Gemenilor mai multă acţiune, din acest punct de vedere.

horoscop 2014 dragoste gemeni

Până atunci, Gemenii beneficiază de oarecare relaxare şi se pot concentra pe alte planuri. Bineînţeles, fiind curioşi şi agitaţi de felul lor, nu vor putea totuşi să stea mereu cuminţi, ci vor provoca ei înşişi diferite întâmplări care să le mai coloreze planul relaţional. Vor fi însă simple furtuni într-un pahar cu apă, fără nicio urmare sau implicaţie serioasă.

Începutul toamnei, în special septembrie şi prima parte a lui octombrie, pot aduce ceva bătăi de inimă mai puternice şi fluturaşi în stomac la vederea unei persoane de sex opus. Apoi, în noiembrie şi decembrie lucrurile se vor linişti din nou şi accentul va fi pus pe relaţiile serioase, de lungă durată.

Schimbări mai importante se anunţă în ceea ce priveşte grupul de prieteni şi relaţiile cu diferitele cunoştinţe nu foarte apropiate: atât Jupiter în casa a 3-a cât şi Uranus în casa a 11-a vor provoca destule surprize şi evoluţii interesante, în relaţiile Gemenilor cu grupul de prieteni, amici, cunoştinţe.

 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop