loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10680 ori.
Horoscop 2014 in dragoste: Leu

Dacă, în primele şase luni ale lui 2014, Jupiter în casa a 12-a îl determină pe Leu să caute mai degrabă singurătatea decât compania unei persoane iubite, lucrurile se schimbă începând cu jumătatea lunii iulie. Egoismul şi chiar egocentrismul specifice zodiei Leului nu dispar, dar acesta iese mai des în lume, tocmai pentru a-şi pune în valoare calităţile şi a le arăta tuturor frumuseţea sa.

Horoscop 2014 leu dragoste

Şi, atunci când un Leu decide să se pună în valoare, puţini sunt cei capabili să îi reziste. Efectul este garantat, iar nativii ieşiţi la „agăţat“ au succesul unui păun cu cea mai frumoasă coadă înfoiată la maxim sau al unui cerb cu cele mai falnice coarne.

De multe ori, în această a doua parte a anului, Leii nici nu vor trebui să facă ei înşişi vreo manevră de cucerire, ci „victimele“ vor veni singure spre ei, la fel ca un fluture atras de lumină.

Cele mai bune luni pe plan amoros vor fi, pentru nativii Leu, chiar ultimele două luni ale lui 2014. În noiembrie şi decembrie, lucrurile le vor merge din plin în iubire, fie că e vorba de Lei singuri care acum încearcă să îşi găsească jumătatea, fie că vorbim despre un care deja a construit o relaţie trainică şi acum lucrează la menţinerea şi dezvoltarea acesteia.

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop