loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11588 ori.
Horoscop 2014 in dragoste: Rac

În 2014, Racul va face ordine, în viaţa sa amoroasă. Saturn tranzitează, pe toată durata acestui an, casa iubirii, astfel că impune, pe acest plan, regulile sale: seriozitate, rigurozitate, constanţă, ordonare. Racul va deveni, astfel, chiar mai devotat casei şi mai înclinat spre viaţa casnică decât în mod obişnuit – el fiind, oricum, cea mai familistă zodie.

horoscop dragoste rac 2014

Cuadraturile dintre Pluton şi Uranus (prima la sfârşitul lunii aprilie, a doua la jumătatea lui decembrie) reprezintă perioade mai complicate, în care viaţa sentimentală şi relaţia de cuplu interacţionează în moduri nu tocmai plăcute cu viaţa socială şi profesională. Se ivesc două posibilităţi: unii Raci vor primi multe sarcini şi se vor implica atât de mult în propria carieră, încât vor uita de propria relaţie de cuplu, riscând să îşi nemulţumească partenerul, să îl facă să se simtă neglijat; alţi nativi, dimpotrivă, se vor dedica mai mult partenerului de viaţă decât muncii, având de suferit la serviciu. Numai cei mai înţelepţi vor reuşi să găsească echilibrul între aceste două extreme, în cele două perioade amintite.

Reamintim că, până la jumătatea lui iulie, Racul beneficiază din plin de ajutorul lui Jupiter, ceea ce îi va fi de mare folos pe multiple planuri, inclusiv pe cel amoros. Pot fi schimbări semnificative în bine şi în ceea ce priveşte aspectul fizic – un ingredient deloc de neglijat, în relaţiile amoroase.

 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop