loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10161 ori.
Horoscop 2014 in dragoste: Sagetator

Săgetătorul s-a bucurat de sprijin puternic din partea astrelor, pe plan amoros, între 2010 şi 2013. Acum, cei care au fost înţelepţi şi au ştiut să profite de acele conjuncturi trăiesc fericiţi, posibil chiar până la adânci bătrâneţi. Cei care, dimpotrivă, nu au ştiut să profite de vânturile favorabile (în special de influenţele jupiteriene) se vor confrunta acum cu obstacole şi mai mari şi le va fi şi mai greu să realizeze ceva durabil în amor.

horoscop 2014 sagetator dragostePerioada martie aprilie e una încărcată de evenimente. Din păcate, cele mai mari şanse sunt ca totul să înceapă perfect şi să se termine destul de prost. E posibil ca, la început de primăvară, Săgetătorii singuri să întâlnească o persoană care să corespundă, aproape în totalitate, idealurilor pe care şi le-au format, cu referire la fiinţa iubită. După câteva întâlniri însă, starea de magie se va împrăştia şi se va observa că Făt-Frumos sau Ileana Cosânzeana ascundeau câteva atribute specifice mai degrabă zmeului sau Mumei pădurii. Şi, până în Paşti, relaţia se va încheia.

La sfârşit de an, în decembrie, e posibil să aibă loc o poveste similară: apare o persoană fermecătoare, relaţia avansează rapid de la o întâlnire la alta, până când totul se strică din nou, când cei doi ajung să se cunoască mai bine.

Prin aceste frământări vor trece însă doar Săgetătorii singuri. După cum am mai spus, cei deja cuplaţi, care şi-au făcut în trecut temele pe tărâmul iubirii, vor profita în continuare de deliciile unei relaţii pe termen lung.

 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop