loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12566 ori.
Horoscop 2014 in dragoste: Scorpion

Aflat în mijlocul unei perioade în care Saturn îl pune în mod constant la încercare, Scorpionului nu îi rămâne prea mult timp pentru iubire şi romantism. De altfel, nici de obicei nu este un romantic, probabil pentru că vede lucrurile într-un mod prea profund, dincolo de aparenţe, pentru a se mai lăsa impresionat de lumânărele frumos mirositoare şi inimioare roz.

horoscop 2014 dragoste scorpionCu Saturn în propriul semn astral, Scorpionii se confruntă cu problemele majore ale existenţei şi îşi dau seama de eventualele greşeli pe care le-au făcut. Vestea bună este că, datorită acestui fapt, nu vor da niciodată vina pe persoana iubită pentru propriile greşeli. Dimpotrivă, se vor considera răspunzători pentru tot ceea ce li se întâmplă pe plan relaţional, chiar şi pentru evenimente pe care e clar că nu au cum să le controleze.

Scorpionii pătrund, cu privirea lor hipnotică, până în sufletul persoanei care îi atrage. Ceea ce caută în acest an este o fiinţă capabilă să facă acelaşi lucru cu ei: să îi răscolească până în străfundul fiinţei şi să le înţeleagă trăirile. Cei superficiali nu au ce căuta prin preajmă, în acest context.

Dincolo de aceste aspecte generale, cele mai bune luni pe plan amoros vor fi, pentru nativii Scorpion, martie şi mai 2014. Atunci e vremea potrivită pentru a face o declaraţie de iubire sau pentru a decide dezvoltarea unei relaţii mai vechi.

 
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop