loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12831 ori.
Horoscop 2014 in dragoste: Taur

Din punct de vedere amoros şi relaţional, Taurul va fi influenţat, pe parcursul lui 2014, în principal de tranzitul lui Saturn prin Scorpion. Acesta îi influenţează tocmai casa a 7-a – casa relaţiilor, a parteneriatelor şi a căsătoriei.

Saturn nu are, nici pe departe, o influenţă comodă. Dimpotrivă, modul său de acţiune este rareori resimţit ca plăcut. În general, Saturn profită de orice împrejurare pentru a oferi lecţii, pentru a ne aduce pe drumul cel bun cu câte o palmă dată după cap, pentru a ne arăta unde greşim şi a ne împiedica, prin suferinţă, să mai persistăm în greşeală.

2014 nu va fi, deci, un an comod pentru Tauri, când vine vorba de iubire. Aceştia se vor confrunta cu diferite probleme în relaţiile pe care le-au construit de-a lungul timpului. În multe cazuri, le dispare de pe ochi vălul care îi făcea să îşi transfigureze iubitul şi să îi vadă numai calităţile. Acum, Taurii văd persoana de alături aşa cum este în realitate, cu calităţile, dar şi cu defectele sale, cu ceea ce îi apropie, dar şi cu ceea ce poate reprezenta un pericol pentru relaţie.

Se pierde la nivel de vis şi imaginaţie, dar se câştigă în realism. Confruntate cu această realitate brută, unele relaţii ale Taurilor vor fi distruse. Cele care vor reuşi însă nu numai să supravieţuiască, ci şi să se dezvolte, vor căpăta mai multă stabilitate şi, dacă au rezistat acum, vor rezista în continuare pe termen foarte lung, deoarece vor fi dobândit o nouă tărie.

Un an complicat, aşadar, pe plan amoros, dar care va fi trecut cu bine de Taurii care ştiu cu adevărat ce vor şi ale căror relaţii sunt construite pe iubire – poate cel mai preţios „combustibil“ din întregul univers.

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop