Horoscop 2017 Balanță: bani, afaceri și profesie | astrologie, previziuni
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7081 ori.
Horoscop 2017 Balanță: bani, afaceri și profesie

2017 este un an care poate fi comparat cu un sandviș, în ceea ce privește evoluția financiară a nativilor Balanță. Cele mai bune tranzite planetare au loc la începutul și la sfârșitul anului, astfel că partea cea mai hrănitoare a acestui sandviș e reprezentată de pâine, nu de carne sau legume. În ianuarie, Marte în casa a 6-a transformă Balanțele în muncitori foarte sârguincioși, iar în decembrie aceeași planetă în casa a 2-a îmbunătățește consistent finanțele. Iată care sunt cele mai importante tranzite și aspecte astrale ce vor influența Balanța, în 2017, din punct de vedere al carierei și al banilor.

1-28 ianuarie: început în forță

Cu Marte, planeta forței vitale și a voinței, în casa a șasea, cei născuți sub semnul Balanței vor fi într-o formă excelentă la serviciu, în primele patru săptămâni ale lui 2017. În luna ianuarie, Marte transformă nativii Balanță în angajați harnici, neobosiți, gata să dea tot ce au mai bun în fiecare zi, implicându-se total în proiectele la care lucrează.

Prin urmare, e preferabil ca Balanțele să renunțe la orice perioadă de tatonare ori de adaptare la noul plan și să înceapă anul în forță, ocupându-se de sarcinile cele mai dificile. Aceasta este perioada în care Balanțele au șansele cele mai mari de a duce la bun sfârșit proiecte îndrăznețe. Competiția este și ea bună pentru Balanță, pe parcursul acestui tranzit.

9-20 aprilie: nu vă mai bazați pe banii altora!

Dacă nu sunteți independent financiar, ci depindeți de banii altor persoane, jumătatea lunii aprilie poate fi foarte dificilă, pentru dumneavoastră. Părinții, partenerul de viață sau orice altă persoană care vă susține financiar va întâmpina dificultăți sau își va reevalua relația financiară pe care o are cu dumneavoastră, astfel încât nu vă veți mai primi banii cu care erați obișnuit.

Cum să preveniți problemele? În ceea ce privește acțiunile celelalte persoane, nu puteți face nimic. Însă, chiar înainte de începerea acestei retrogradări a lui Mercur prin casa a 8-a, puteți să puneți ceva bani deoparte, să faceți rezerve care vă vor permite să traversați cu bine perioada mai grea. Sau, și mai bine, puteți spori sumele pe care le câștigați pe cont propriu, astfel încât să ajungeți să fiți singurul care controlează finanțele proprii. Și totuși, dacă veți face unele greșeli în materie de bani pe durata retrogradării lui Mercur, le veți putea îndrepta între 17 mai și 6 iunie, când Mercur va tranzita din nou casa a 8-a, de această dată în mers direct.

24 iunie: imaginea e cea mai importantă

Luna nouă în casa a 10-a reprezintă cea mai bună ocazie de a ne ocupa de carieră și de propria imagine publică. Dacă doriți o carieră de succes sau aveți o afacere și doriți mai mult clienți, e timpul să vă pese mai mult de ceea ce gândesc oamenii despre dumneavoastră, despre compania pe care o conduceți sau despre serviciile pe care le oferiți. De exemplu, e bine să aflați la ce se gândesc oamenii în primul rând, atunci când vă aud numele. Și, după ce răspundeți sincer la această întrebare, să începeți să vă gândiți la propria persoană ca la un brand și să începeți să îl construiți, cu răbdare. Astfel, această Lună nouă poate reprezenta primul pas spre găsirea unei slujbe mai bune sau spre aducerea mai multor clienți.

4 iunie-20 iulie: ședințe, întâlniri, evenimente mondene

Pe parcursul acestui tranzitul lui Mercur – planetă a informației, a comunicării și a talentului oratoric – prin casa profesiei, va fi nevoie de mai multă comunicare decât în mod normal, la serviciu. Va trebui să vorbiți – și nu o singură dată – în fața șefilor și a colegilor, ședințele vor fi mai numeroase, chiar dacă e vară și, teoretic, perioadă de concedii. Asta nu trebuie să reprezinte un motiv de stres, ci mai degrabă să înțelegeți că vi se oferă mai multe șanse de a vă demonstra calitățile. Cu Mercur de partea dumneavoastră, concentrarea pe relațiile de la serviciu vă poate ajuta nu numai să progresați în carieră, dar și să vă faceți prieteni noi. Așadar, mergeți la toate ședințele și evenimentele mondene, zâmbiți, arătați încredere în sine și nu vă temeți de respingere! Vă veți integra cu succes în orice grup.

16 iunie-22 noiembrie: dificultăți de concentrare  

Cu Neptun retrograd în casa a 6-a, va fi dificil pentru nativii Balanță, pe parcursul acestor luni, să se concentreze pe ceea ce au de făcut la serviciu. Există o tendință puternică de a visa cu ochii deschiși, care poate să afecteze productivitatea. Lipsa de disciplină și absenteismul sunt alte două posibile probleme, între 16 iunie și 22 noiembrie.

Pentru a controla aceste tendințe deloc utile, sporirea capacității de concentrare și de menținere a atenției este obligatorie, pentru nativii Balanță. Sunt multe tehnici de concentrare sau metode de meditație care vă pot fi de folos, ideea să o alegeți pe cea care vi se potrivește cel mai bine și apoi să o practicați, indiferent dacă este vorba despre meditați pe chakre, Zazen, Vipassana, meditație transcendentală sau orice altceva. Doar aveți grijă să rămâneți concentrat și să nu transformați meditația într-un alt fel de visare cu ochii deschiși!

3-31 decembrie: mai mulți bani

În ultima lună a lui 2017, veți face mai mulți bani decât în lunile anterioare. Și asta nu se datorează faptului că decembrie e luna cadourilor – nu vă așteptați să primiți sub bradul de Crăciun un card cu 100 000 de euro pe el! Și nici de lei. Nu, banii vor veni datorită propriilor eforturi, a proiectelor la care ați lucrat pe parcursul anului, mai ales toamna, și care acum își arată roadele. Având mai mulți bani, vor crește și pretențiile și cheltuielile pentru Crăciun și Revelion. Nu are rost să fiți foarte cumpătat, deoarece Marte va continua să vă ajute să faceți bani și la începutul anului următor, până pe 26 ianuarie.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop