Horoscop 2017 Capricorn: bani, profesie, carieră | previziuni, astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5954 ori.
Horoscop 2017 Capricorn: bani, profesie, carieră

2017 este un an excelent pentru cariera și viața socială a Capricornului, datorită faptului că Jupiter tranzitează casa a 10-a. cele mai bune influențe astrale își fac simțită prezența din primele zile ale anului până pe 6 februarie, iar apoi între 9 iunie și 11 octombrie. Timp suficient pentru realizări! Mai jos, analizăm cele mai importante tranzite și aspecte astrale care îl influențează pe Capricorn în 2017, pe plan financiar și profesional.

1 ianuarie-6 februarie: creșteri salariale și promovări

Cu binevoitorul și entuziastul Jupiter tranzitând casa profesiei și a imaginii publice, cariera Capricornilor este puternic favorizată, la început de an nou. Aceasta este perioada în care Capricornii pot să ceară o mărire de salariu sau chiar o promovare. Dacă aceste dorințe nu le sunt îndeplinite la jobul actual, este poate un semnal că ar trebui să caute altceva mai bun, unde vor fi apreciați la adevărata valoare. În aceste perioade, persoanele influente și figurile autoritare manifestă o bunăvoință deosebită față de nativii Capricorn: aceștia se înțeleg foarte bine cu patronii, șefii, profesorii, antrenorii sau maeștrii lor. Cel mai mult vor profita Capricornii care lucrează în administrație, în politică, dar și artele spectacolului și showbiz.

6 februarie-9 iunie: pregătire și dezvoltare personală

Pe parcursul acestor patru luni, Capricornul trebuie să își îmbunătățească abilitățile profesionale, pentru a-și putea îndeplini proiectele și obiectivele care țin de carieră. unii nativi descoperă că trebuie să își completeze studiile, fie pentru că au nevoie de o diplomă, fie pentru că lucrurile pe care le-au învățat ei sunt deja depășite. Astfel, perioada februarie-mai este potrivită pentru a citi mai mult (se spune că toți milionarii fac asta!), pentru a participa la diferite conferințe și workshop-uri, pentru a face cursuri, măcar online. Ideea e să deveniți cât mai bine pregătit și la curent cu tot ce e actual în propriul domeniu de activitate.

11 aprilie: sunteți în centrul atenției

Luna plină în casa a 10-a este o perioadă în care toată lumea vă observă, fie că vă doriți sau nu acest lucru. acum, cu Luna în Balanță în opoziție cu Soarele din Berbec, puteți promova cu succes propria imagine, puteți să vă faceți publice realizările. E bine să creați un plan efectiv de acțiune, să vă pregătiți pentru a întâlni multe persoane, pentru a merge la interviuri și ședințe și pentru a vorbi în fața unei audiențe numeroase. Acestea sunt doar câteva metode prin care puteți lucra pentru construirea propriei imagini – fiecare Capricorn va alege calea de acțiune pe care o consideră cea mai potrivită pentru sine. Însă, orice ar fi, trebuie să renunțe la timiditate și la falsa modestie și să își arate calitățile și obiectivele.

21 aprilie-4 iunie: multă energie

Cu energicul Marte în tranzit prin casa a 6-a (casa serviciului, a sarcinilor executate zi de zi), angajații Capricorn se simt într-o formă excelentă, gata să ducă la bun sfârșit cele mai solicitante practici. Productivitatea lor e mult îmbunătățită și același lucru se poate spune și despre capacitatea de concentrare. Având atât de multă energie disponibilă, Capricornilor le-ar prinde bine să facă și ceva sport, care nu numai că ajută la menținerea unui trup sănătos și puternic, dar are efecte pozitive și asupra emoțiilor și activități cerebrale. Dacă nu puteți sau nu aveți chef să mergeți regulat la sală, și simplul alergat de două ori pe săptămână e de mare folos.

9 iunie-11 octombrie: succes

pentru a doua oară în acest an, Jupiter străbate, în mers direct, casa profesiei, aducând succes în carieră și o recunoaștere publică a meritelor nativilor Capricorn. La fel ca în ianuarie, pot să apară măriri de salariu, promovări, oferte avantajoase. Acum, Capricornul are patru luni la dispoziție, pentru a profita de această influență.

22 octombrie-9 decembrie: evitați conflictele la serviciu!

Pe 11 octombrie, binevoitorul Jupiter părăsește casa carierei, unde va reveni abia după 11 ani, în 2018. Asta nu înseamnă însă că această casă rămâne goală – după mai puțin de două săptămâni, pe 22 octombrie, Marte sosește aici, aducându-le Capricornilor o motivație suplimentară pentru a da ce au mai bun, la muncă. ei evoluează spre atingerea scopurilor profesionale ca o capră neagră spre vârfurile stâncoase ale Carpaților, găsind pretutindeni cel mai bun drum și cele mai bune puncte de sprijin.

Singurele riscuri vin dintr-un spirit de competiție mai dezvoltat decât de obicei, care poate duce la apariția unor conflicte la locul de muncă. discuțiile în contradictoriu și unele frecușuri nu vor putea fi evitate complet, însă important e să rezolvați conflictele din fașă, preîntâmpinând astfel crearea unor adversități pe termen lung. discutați problema cu sinceritate, recunoașteți-vă greșelile, apelați la un treilea, dacă în doi discuția devine prea aprinsă!

20 decembrie: Saturn vă face și mai responsabil

Saturn, guvernatorul Capricornului, intră în prima casă și vă ajută să deveniți mai realiști, mai cu picioarele pe pământ, mai responsabili. Vă simțiți matur și, mai ales, încercările prin care veți trece vă vor ajuta să vedeți imaginea de ansamblu a oricărui proces și să puteți atinge cu succes obiective fixate pe termen lung.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop