Horoscop 2017 Fecioară: bani, carieră, afaceri | previziuni, astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6239 ori.
Horoscop 2017 Fecioară: bani, carieră, afaceri

2017 este un an bun pentru Fecioară, din punct de vedere financiar. Beneficul Jupiter tranzitează casa a doua, casa banilor, de la începutul anului până pe data de 10 octombrie, aducând prosperitate și recompense, pentru cei harnici. Totuși, între 6 februarie și 9 iunie, când aceeași planetă retrogradează, Fecioarele trebuie să aibă grijă la modul în care își cheltuiesc banii. Apoi, pe final de an, între 22 octombrie și 9 decembrie, Marte în casa a doua le oferă nativilor mai multă energie la serviciu și curajul de a face investiții. Iată, mai jos, cum va evolua Fecioara, din punct de vedere financiar și profesional, pe parcursul lui 2017.

1 ianuarie-6 februarie: noroc de bani

Jupiter în tranzit prin casa a 2-a aduce vești foarte bune, pentru finanțele Fecioarei. Cei născuți sub acest semn au mari șanse să obțină o mărire de salariu, de altfel pe deplin meritată. Încă din septembrie aul trecut, Fecioarele – susținute de Jupiter – au lucrat tot mai bine, făcând tot ce pot pentru a obține succesul pe plan profesional. Iar acum vine momentul să fie răsplătiți tot cei care au uitat de somnul de după-amiază, de pauzele lungi și dese și de găsirea scuzelor, în locul soluțiilor. Iar această creștere de salariu nu este singurul lucru bun care li se întâmplă, la început de an.

Nativii Fecioară devin, de asemenea, experți în găsirea și recunoașterea oportunităților de câștigă, de îmbunătățire a nivelului financiar. Oamenii de afaceri Fecioară înțeleg care sunt produsele sau serviciile de care este nevoie în societatea din care fac parte, reușesc să le ofere cu mult profesionalism și, astfel, câștigă sume frumoase de bani.

6 februarie-9 iunie: Evitați cheltuielile fără rost!

Am văzut deja că Jupiter în casa a 2-a aduce prosperitate, pentru Fecioare. Există însă și un risc, atunci când începi să câștigi mai mulți bani: ești înclinat să și cheltuiești mai mult. Doar dacă veți reuși să țineți sub control acest risc 2017 va fi, într-adevăr, un an foarte bun din punct de vedere al banilor. Cea mai sensibilă perioadă, din acest punct de vedere, este cea dintre 6 februarie și 9 iunie, când Jupiter se află în mers retrograd.

În această perioadă, evitați să mergeți la supermarket fără o listă de cumpărături și nu cumpărați nimic doar pentru că e la reducere, fără să vă gândiți dacă vă trebuie sau nu! Înainte de a cumpăra ceva scump, verificați prețul în mai multe magazine, apoi gândiți-vă și chiar mai așteptați puțin, până să cumpărați! Doar cu un astfel de comportament de cumpărător inteligent veți reuși să vă păstrați banii în buzunar, iar, atunci când îi scoateți, să îi cheltuiți doar pe lucruri cu adevărat utile.

20 aprilie-3 mai: fără bani nemunciți

Casa a opta este responsabilă, printre altele, cu banii împărțiți cu alte persoane sau cu cei obținuți fără muncă. Cu Mercur retrograd prin această casă, scad considerabil șansele de a vă bucura de vreun câștig pentru care nu ați muncit din greu. Așadar, pe parcursul acestor două săptămâni, nu trebuie să contați pe sprijinul financiar al altor persoane, fie ele mai apropiate sau mai îndepărtate. Nu vă așteptați nici la vreo moștenire și nici nu e vreo idee bună să jucați pe mize prea mari, la jocuri de noroc, deoarece șansele de câștig sunt reduse. Concluzia e una singură: din moment ce banii nu vin ușor și pe nemuncite, nu vă rămâne decât să munciți cu spor, bazându-vă doar pe forțele proprii.

25 mai: un început bun asigură jumătate din succes

Luna nouă în casa a 10-a – casa astrologică a carierei – poate să vă deschidă drumuri noi, pe plan profesional. Este posibil ca acum să întâlniți o persoană care, pe viitor, vă va oferi protecția și susținerea sa, ajutându-vă să evoluați. Așadar, e o zi potrivită pentru a programa o întâlnire de afaceri sau o prezentare a unor produse. De asemenea, este ziua potrivită pentru a da startul unui proiect important, deoarece veți reuși să estimați foarte bine care sunt resursele și necesitățile și vă veți folosi banii, timpul și energia cu multă înțelepciune. Un start bun asigură jumătate din succes, iar aceasta este ziua potrivită pentru un astfel de start.

6-21 iunie: programare pozitivă și gânduri de succes

Cu Mercur în tranzit prin casa a 10-a, vă gândiți mai mult la carieră și la direcția cea mai potrivită, pe plan profesional. De asemenea, purtați discuții cu diferite persoane, despre propria carieră și alegerile care o influențează. Important este de sfaturile cui dintre cei cu care discutați veți ține cont. Bineînțeles că mama sau bunica vă iubesc și vă vor binele, dar de obicei nu sunt tocmai experte în provocările pieței de muncă din secolul 21. Preferabil e să vorbiți cu oameni care s-au confruntat cu aceleași probleme și au reușit să le rezolve.

Diversificați cât de mult puteți sursele de informare! Există publicații economice, există Internet, există varianta de apela la coaching sau la o analiză astrologică pe profil profesional, pentru a vedea care vă sunt predispozițiile natale. Iată și un citat potrivit: „Secretul unei vieți excelente constă în principal în a gândi în termen de excelență. Programarea propriei minți cu informațiile potrivite vă va elibera“ (Charles R. Swindoll).

9 iunie-10 octombrie: patru luni de prosperitate

Încă odată, vești bune! Jupiter își încetează retrogradarea și, timp de patru luni, toate influențele astrale pozitive descrise mai sus pentru perioada 1 ianuarie-6 februarie se manifestă din plin. Folosiți această oportunitate și faceți toate eforturile posibile pentru a obține succesul în carieră, deoarece cu astfel de șanse vă întâlniți doar o dată la doisprezece ani!

22 octombrie-9 decembrie: curajul de a acționa

Jupiter tocmai a părăsit casa a 10-a, dar nu înseamnă că rămâneți fără protecție, în ceea ce privește munca și banii. Între 22 octombrie și 9 decembrie, Marte le oferă celor născuți sub semnul Fecioarei mai multă energie pentru a da un bun randament la serviciu și a spori sursele de câștig. Vă simțiți în formă și reușiți să îndepliniți multe sarcini într-o perioadă scurtă de timp. Unele Fecioare chiar se gândesc la posibilitatea unei a doua slujbe sau la lansarea unei mici afaceri. Vor apărea și cheltuieli neașteptate, însă Fecioara le va face față cu bine – au bani destui, datorită tuturor influențelor pozitive manifestate pe parcursul lui 2017.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop