Horoscop 2017 Pești | astrologie, previziuni
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8979 ori.
Horoscop 2017 Pești

2017 este un an bun pentru Pești, pe plan financiar. Jupiter se află în casa a 8-a (una din casele astrologice ale banilor și finanțelor) până pe data de 10 octombrie, aducând cu sine creștere, dezvoltare, prosperitate. Câștigurile nu sunt realizate atât prin muncă și eforturi proprii, ci provin în special de la alte persoane: bani și alte resurse primite de la familie, partener, colaboratori sau diferite instituții financiare. Peștii pot să primească unele cadouri valoroase, să moștenească diferite bunuri și proprietăți sau să beneficieze de pe urma creșterii simțitoare a veniturilor unei persoane apropiate. De asemenea, e un an bun pentru afaceri. Merită să investiți timp și energie în acest domeniu, deoarece ă veți suplimenta considerabil câștigurile.

În ceea ce privește relațiile, Peștii au parte de diferite aventuri ș experiențe romantice, de mai mulți parteneri, fiindu-le însă ceva mai greu să își asume responsabilități și să transforme aceste aventuri în ceva mai serios. Deocamdată, ceea ce îi interesează este plăcerea, trăirea clipei alături de un partener care îi atrage și cu care pot avea o relație plină de pasiune. Și, slavă Domnului, balta e plină de astfel de parteneri pentru Pești.

Luna decembrie vine cu o veste foarte bună pentru Pești, pe plan profesional. Odată cu ieșirea lui Saturn din casa a 10-a, aceștia vor scăpa de dificultățile și obstacolele cu care se confruntă de aproximativ trei ani. Începând cu decembrie 2017 și în lunile imediat următoare, e de așteptat să facă pași importanți înainte în carieră, să înregistreze un salt în evoluția profesională.

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop