loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2838 ori.
Horoscop 2018 Capricorn: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2018 pentru Capricorn, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte care vor influența această zodie. Pe 20 decembrie, deci cu numai câteva zile înainte de a începe 2018, Saturn intră în Capricorn, făcându-i pe nativi mai organizați și mai responsabili. Între 11 septembrie și 15 noiembrie, Marte va tranzita casa a 2-a, crescând fluxul de bani din viața Capricornilor, în ambele direcții: atât venituri, cât și cheltuieli.

Din 20 decembrie 2017: Saturn în casa 1 – maturizare, organizare

Saturn este chiar guvernatorul zodiei Capricorn, astfel că, pe data de 20 decembrie 2017, planeta sosește acasă, după mai mult de 25 de ani petrecuți prin celelalte 11 semne astrale. Saturn intră în casa 1 a Capricornilor și îi ajută pe cei născuți sub acest semn să devină mai realiști, să se maturizeze, să își asume mai multe responsabilități. Nu se grăbesc să tragă concluzii și să ia decizii, ci iau în calcul toate elementele de care trebuie să țină cont, după o deliberare uneori îndelungă. Psihologul Nicole Martinez sugerează: „Dezvoltă un sistem de organizare, astfel încât să te asiguri că îți poți îndeplini programul, scopurile și sarcinile care îți revin. Asigură-te că te ocupi de aspecte și obligații personale în același mod, astfel încât să nu ratezi niciodată nimic și să-ți ții mereu cuvântul și promisiunile“.

 horoscop 2018 capricorn

Sâmbătă, 31 martie: Luna plină în casa a 10-a – promovați-vă! 

Luna plină în casa a 10-a este ziua în care, indiferent dacă vrei sau nu acest lucru, toată lumea te observă. Acum, cu Luna în Balanță în opoziție cu Soarele din Berbec, e cel mai bun moment pentru a vă prezenta realizările și pentru a vă promova. Trebuie să creați un plan de acțiune eficient, să vă pregătiți pentru a întâlni mulți oameni, să programați un interviu de angajare sau să vorbiți în fața unei audiențe mai largi. Acestea sunt numai câteva posibilități – fiecare Capricorn trebuie să aleagă acțiunea corectă, care îi oferă cele mai mari șanse să se impună, să facă diferența. Însă, neapărat, această acțiune trebuie să implice promovarea propriei persoane. Renunțați la falsa modestie și vorbiți liber despre realizările propriei persoane!

 

26 iulie-19 august: Mercur retrograd în casa a 10-a – Aveți grijă de propria imagine 

Mercur retrograd în casa a 10-a le cere Capricornilor să aibă grijă de propria imagine publică. Pentru a realiza asta, există câteva aspecte de care trebuie să aveți grijă. În primul rând, obișnuiți-vă să țineți promisiunile, să faceți mereu ceea ce ați spus că veți face. În al doilea rând, dacă e posibil, faceți un pic mai mult decât ați promis, depășiți așteptările oamenilor! În al treilea rând, renunțați la micile gesturi de lăcomie, egoism sau gelozie și, în loc de asta, păstrați-vă integritatea! Amintiți-vă ce spunea miliardarul Warren Buffet: „e nevoie de 20 de ani ca să îți construiești o reputație și de cinci minute ca să o ruinezi“. Capricornii trebuie să știe, de asemenea, că nu e perioada potrivită pentru un nou job, pentru schimbări majore în carieră. Așteptați până după 19 august!

19 august-6 septembrie: Mercur direct în casa a 10-a – planuri pentru carieră 

Dacă ați făcut vreo greșeală între 26 iulie și 19 august (atunci când Mercur a retrogradat în casa carierei), acum e vremea potrivită pentru a le îndrepta. De exemplu, acum puteți pune capăt bârfelor și puteți lua măsuri pentru a vă îmbunătăți propria imagine. Cu Mercur în direct în casa a 10-a, această perioadă e excelentă pentru a face planuri și strategii pe plan profesional. Purtați mai multe conversații despre carieră și despre direcția în care doriți să evaluați. Acum, vă înțelegeți mai bine potențialul și tocmai de aceea vă puteți fixa scopuri realiste. Chiar și un artist genial ca Pablo Picasso recunoștea că „planurile noastre nu pot fi împlinite decât prin intermediul unui vehicul sau al unui plan, în care trebuie să credem cu tărie și pe baza căruia trebuie să acționăm hotărât. Nu există altă cale spre succes“.

 

11 septembrie-15 noiembrie: Marte în casa a 2-a – Banii trebuie să curgă 

Între 11 septembrie și 15 noiembrie 2018, Marte tranzitează și energizează casa a 2-a, casa banilor și a proprietăților. În mod normal, Marte amplifică fluxul de bani din viața dumneavoastră, însă planetei nu-i pasă dacă e vorba de bani care intră sau de bani care ies. Ce e important este ca banii să curgă. Dacă ați văzut filmul „The Secret“, deja știți despre ce vorbim: „așa cum banii vin spre tine, banii trebuie să curgă prin tine la fel cum curge un râu, altfel, curgerea banilor va fi oprită. Fii această curgere!“. Astfel, pe durata acestui tranzit veți găsi metode de a face bani și de a vă spori bunăstarea. Însă banii vor fi repede cheltuiți sau investiți, ei nu sunt destinați unui cont bancar sau oricărui alt tip de investiție. Așa că informați-vă bine și investiți inteligent!

 

23 septembrie-23 octombrie: Soarele în casa a 10-a – Dezvoltați-vă talentele! 

Soarele tranzitează casa a 10-a, oferindu-i Capricornului șansa de a face progrese vizibile în carieră. pe durata acestui tranzit, Capricornii își pot îmbunătăți relațiile cu șefi, profesori, maeștri, părinți sau orice alte figuri cu autoritate. Ei construiesc relații pozitive, sunt apreciați pentru efortul și dedicarea de la locul de muncă. mai mult decât atât, lucrând mai mereu cu lideri, Capricornii dobândesc ei înșiși calități de lider, precum încredere în sine, atitudine pozitivă, creativitate și, bineînțeles, abilități de comunicare. Astfel, Capricornii ajung în stadiul în care preferă și pot să conducă, în loc să fie conduși!

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop