Horoscop 2018 Gemeni: bani și profesie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5864 ori.
Horoscop 2018 Gemeni: bani și profesie

Vă prezentăm cele mai importante tranzite și aspecte astrale care influențează Gemenii din punct de vedere al banilor și al profesiei, în 2018. Chiar în a doua zi a noului an, Luna plină în casa a 2-a îi ajută pe Gemeni să înțeleagă faptul că cea mai importantă resursă de care dispun sunt ei înșiși și că, perfecționându-se pe ei, își sporesc și șansele de a câștiga mai mulți bani. Apoi, Saturn în casa a 8-a le cere în mod imperios să își facă ordine în buget, pentru că altfel pot întâmpina probleme, în perioada aprilie-septembrie. Concomitent, Jupiter în casa a 6-a îi transformă în cei mai apreciați angajați.

 

horoscop 2018 gemeni

2 ianuarie: Luna plină în casa a doua – cea mai importantă resursă

Cât de mulți bani câștigi și câți bani reușești să strângi sunt doi factori care își pun amprenta asupra părerii despre sine. Cu acest aspect astral, cel mai important lucru este să dobândiți siguranță financiară. În special acum, la început de an, trebuie să vă decideți care sunt obiectivele financiare și să stabiliți pași concreți pentru atingerea lor. Apoi, în fiecare luă din 2018, e bine să revedeți și, dacă e nevoie, să revizuiți planul făcut acum, care vă va ajuta să dobândiți independența financiară.

În ceea ce privește atitudinea corectă, aceasta pleacă de la conștientizarea faptului că propria persoană e cea mai importantă resursă de care dispuneți. Cunoștințele pe care le dețineți, experiența profesională acumulată, talentul reprezintă lucruri care vă vor însoți la orice slujbă și vă vor ajuta oricând. De aceea, cele mai bune investiții sunt cele în propria persoană, cele care perfecționează această resursă atât de prețioasă. Învățați în permanență, puneți-bă la curent cu noutățile, perfecționați-vă!

 

1 ianuarie-17 aprilie: Saturn în casa a 8-a – sprijin financiar redus

Cu unsprezece zile înainte de începutul lui 2018, de fapt chiar înainte de Crăciunul din anul anterior, Saturn și-a început tranzitul prin casa a 8-a a Gemenilor. A 8-a casă astrologică simbolizează transformarea prin creștere și restructurare profundă și este considerată o casă a banilor și a resurselor financiare care vin de la alte persoane. În această poziție, mai ales la începutul tranzitului, Saturn poate afecta orice fel de sprijin financiar venit din alte surse decât salariul propriu, precum moștenirile, pensiile sau ajutoarele de orice fel, dividendele sau chiar cadourile pe care le primim. Taxele și impozitele devin importante, în această perioadă. Ținând cont când au început să se manifeste aceste influențe, probabil că planeta restricțiilor a făcut deja ca sărbătorile de iarnă să nu fie la fel de îmbelșugate ca de obicei. A trebuit probabil să vă abțineți de la cheltuieli inutile și de la cadouri fastuoase. Influența saturniană se va manifesta în același fel și în primele luni ale lui 2018. Abia apoi, pe durata acestui tranzit îndelungat (care se încheie abia în 2020), lucrurile se vor îmbunătăți treptat, Saturn ajutându-i pe Gemeni să își pună finanțele în ordine și să reglementeze relațiile financiare cu alte persoane sau societăți.

 

1 ianuarie-8 martie: Jupiter în casa a 6-a – comunicare eficientă

Jupiter tranzitează casa a 6-a în ianuarie, februarie și prima săptămână din martie. Acest tranzit îi transformă pe majoritatea Gemenilor în angajați de succes. Ei au fost întotdeauna buni comunicatori și, de asemenea, au o abilitate naturală de a-și face prieteni oriunde, inclusiv la locul de muncă. Aceste calități sunt întărite de Jupiter în Scorpion, care îmbunătățește relațiile cu colegii și, în paralel, accentuează și atenția acordată detaliilor. Într-o astfel de perioadă, vor avea de câștigat îndeosebi acei Gemeni cu slujbe care cer atenție acordată amănuntelor: contabili, avocați, ingineri de construcții, arhitecți, designeri etc.

 

8 martie-10 iulie: Jupiter retrograd în casa a 6-a – pregătire pe cont propriu

În astrologie, planeta Jupiter este asociată cu creșterea, dezvoltarea, expansiunea, prosperitatea și norocul. Ea ne ajută să identificăm oportunitățile favorabile și să profităm de ele. Atunci când Jupiter intră în mers retrograd (așa cum stau lucrurile între 8 martie și 10 iulie), această energie de dezvoltare se manifestă mai mult la nivel interior, nu neapărat vizibil. În timpul retrogradării lui Jupiter prin casa serviciului, Gemenii trebuie să descopere, pe cont propriu, metode de a deveni mai buni la locul de muncă. Majoritatea devin autodidacți și își perfecționează singuri pregătirea. De cele mai multe ori nu e deloc confortabil să îți recunoști limitele și să încerci să le depășești. Însă e singurul mod în care poți deveni mai bun.

17 aprilie-6 septembrie: Saturn retrograd în casa a 8-a –bani cștigați greu

În această perioadă de retrogradare a lui Saturn, cei născuți sub semnul Gemenilor va trebui să muncească din greu pentru banii pe care îi câștigă. În mod sigur, această perioadă nu e potrivită pentru jocuri de noroc și nici nu trebuie să se aștepte la vreo moștenire – nu vor deveni bogați peste noapte. Între jumătatea lui aprilie și începutul lui septembrie, riscurile sunt mari îndeosebi pentru Gemenii care depind financiar de alte persoane: părinți, partenerul de viață, rude sau prieteni mai avuți. Poate că aceștia nu vor fi la fel de darnici ca de obicei, iar Gemenii se vor vedea puși în situații inconfortabile. Dependența de altcineva are întotdeauna costuri ascunse, scăzând stima de sine și aducând mult stres. Astfel, Gemenii sunt împinși de la spate să facă primii pași spre independență financiară.

 

10 iulie-8 noiembrie: Jupiter direct în casa a 8-a – toate bune la serviciu

Revin vremurile bune la serviciu. Este o perioadă excelentă în ceea ce privește atmosfera de la locul de muncă, relațiile cu colegii, cu șefii, cu subalternii. Gemenilor le place ceea ce fac, pun pasiune în munca lor, iar rezultatele pe care le obțin sunt pe măsură. E perioada perfectă pentru a obține o promovare sau chiar un loc de muncă mai bun.

 horoscop gemeni 2018 bani

6 septembrie-31 decembrie: Saturn direct în casa a 8-a – pași înainte

Odată încheiată perioada de retrogradare a lui Saturn, e de așteptat ca Gemenii să fi înțeles deja lecțiile primite și să fi tras concluziile potrivite. Sunt făcuți primii pași spre independență financiară și relațiile bănești cu alte persoane încep să capete o nouă formă, avantajoasă pentru ambele părți. Impactul dur al primelor luni de tranzit saturnian a trecut, iar de acum, cu răbdare, e construită o nouă stabilitate financiară.

 

22 decembrie: Lună plină în casa a 2-a – planuri revizuite

2018 a început cu o Lună plină în Rac, pe data de 2 ianuarie, și se încheie cu o altă Lună plină în Rac, pe 22 decembrie. Este a treisprezecea Lună plină din acest an, de care Gemenii pot profita din plin. După cum am spus și pe 2 ianuarie, prioritară este obținerea siguranței materiale. Acum e momentul pentru a trage concluziile și a analiza modul în care am îndeplinit (sau nu) obiectivele fixate la început de an. Și, de asemenea, e ziua potrivită pentru a stabili prioritățile pentru anul ce vine.

 

Analiză astrală personalizată pentru 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop