Horoscop 2018 Leu: bani și profesie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2640 ori.
Horoscop 2018 Leu: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2018 pentru Leu, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte care vor influența această zodie. Cu Saturn în casa a 6-a, Leii pot să întâmpine unele dificultăți la serviciu, fie cu colegii, fie cu șefii. În schimb, Uranus în casa a 10-a sporește creativitatea și îi face pe Lei mai originali, la locul de muncă.

 

1 ianuarie-17 aprilie: Saturn în casa a 6-a – dificultăți la serviciu

La sfârșitul anului trecut, Saturn a intrat în casa a 6-a și – cel puțin la început, în primele luni ale acestui tranzit – vestea nu e tocmai bună, pentru Leu. Nativii vor înfrunta dificultăți la locul de muncă și vor avea nevoie de câteva luni pentru a înțelege ce se întâmplă și cum pot să depășească aceste probleme. Unii Lei vor fi copleșiți de sarcinile primite, în această perioadă. Alții își vor da seama că slujba pe care o au nu este cea pe care și-o doreau și că nu pot să dea cel mai bun randament, dacă rămân acolo. Această senzație neplăcută poate fi cauzată fie de un șef arogant sau neînțelegător, fie de colegi de serviciu cu care nu se pot înțelege. Concluzia este că fiecare Leu se va confrunta cu o problemă specifică, dificil de rezolvat. Însă depășirea acestei probleme, pe parcursul îndelungatului tranzit saturnian, le va aduce în final un sentiment de ușurare și îi va ajuta să înainteze în carieră.

 horoscop leu 2018

17 martie-16 mai și 13 august-11 septembrie: Marte în casa a 6-a – productivitate superioară

Cu puternicul și energicul Marte tranzitând casa a șasea (casa astrologică a serviciului, a activității de zi cu zi), angajații Leu au mai multă energie decât oricând, la lucru. Productivitatea lor e mult superioară și nu mai au nicio problemă în a-și îndeplini sarcinile cotidiene. Fac lucrurile la timp, nu se lasă distrași, ci își mențin atenția cât timp e nevoie. Având atât de multă energie la dispoziție, nativii Leu ar trebui să facă frecvent exerciții fizice, astfel încât să își întărească și trupul, deoarece o formă fizică bună ajută și starea emoțională și intelectuală. Astfel, pe lângă rezultatele bune obținute la serviciu, aceste trei luni (două primăvara și unul la sfârșitul verii) sunt bune pentru a crea obiceiuri sănătoase, precum practicarea regulată a unui sport.

 

17 aprilie-6 septembrie: Saturn retrograd în casa a 6-a – colaborare dificilă la serviciu

Cu Saturn retrograd în tranzit prin casa a 6-a, va trebui să munciți din greu și, de asemenea, vă va fi greu să că integrați în colectiv. Pot să apară diferite neînțelegeri și conflicte cu colegii, provocate de concurență, de existența unor scopuri diferite sau de păreri opuse reprezentând cele mai bune strategii. Nu are rost să încercați să evitați orice conflict, deoarece acest lucru nu va fi posibil. În schimb, puteți să învățați cum să folosiți chiar și această stare conflictuală în propriul folos. Președintele american Ronald Reagan spunea că „pacea nu este absența conflictului, ci abilitatea de a face față conflictului prin mijloace pașnice“. Și știa ce spune – vorbim despre președintele care a pus capăt Războiului Rece, încheiat cu victoria SUA și destrămarea URSS. Astfel, inclusiv conflictele pot fi privite drept o sursă importantă de energie și de inovație, deoarece te forțează să dai ce ai mai bun și să cauți soluții noi, pentru a-ți învinge oponentul.

 

Din 15 mai 2018 (până în aprilie 2026): Uranus în Taur – mai multă creativitate

În ultimii 7 ani, Uranus în Berbec i-a îndemnat pe Lei să călătorească la distanță, să învețe o limbă străină, să își lărgească orizonturile. S-au aflat de multe ori în afara zonei de confort, dar asta i-a ajutat să își dezvolte încrederea în sine. Începând cu data de 15 mai 2018, pentru opt ani de acum înainte, Uranus va tranzita casa a 10-a, casa profesiei. E vremea ca nativii să devină mai creativi și să vină cu mai multe idei originale, în profesia lor. Încercați să fiți mai spontani! E o idee bună să începeți să participați inclusiv la activități pe care în mod normal le-ați if ignorat. Asumați-vă mai multe riscuri, acceptând inclusiv posibilitatea de a greși. Astfel, vă veți debloca talentul și creativitatea, lucru care nu trebuie să fie chiar atât de greu pentru Leu – în fond, vorbim despre unul dintre cele mai spontane și creative semne ale zodiacului.

 

9 septembrie: Luna nouă în casa a 2-a – Investiții importante

Cu Luna nouă în casa a 2-a (casa astrologică a banilor și proprietăților), e momentul potrivit să vă cumpărați unele lucruri valoroase, să faceți investiții care vă vor fi de folos pe viitor. Dacă aveți de gând să cumpărați o casă ori o mașină în 2018, poate că e bine să așteptați până în septembrie și să faceți achiziția acum, între cele două săptămâni dintre Luna nouă (9 septembrie) și Luna plină (25 septembrie). Iar sfatul nu este valabil doar pentru investițiile majore. În această perioadă, chiar sunteți mai inspirat la orice fel de cumpărături, decât în restul anului. Slabe șanse pentru vreun vânzător, oricât de iscusit ar fi, să vă păcălească!

 

6 septembrie-31 decembrie: Saturn direct în casa a 6-a – îmbunătățiri

Pentru a doua oară în acest an, Saturn tranzitează casa a 6-a, în mers direct. Problemele existente la serviciu nu mai sunt la fel de serioase ca între aprilie și septembrie, când Saturn a fost retrograd. Acum, Leii au înțeles deja care sunt schimbările pe care e nevoie să le facă la serviciu și încep să lucreze pentru a le pune în practică. Au depășit șocul primelor luni ale tranzitului saturnian și au înțeles lecția dură a acestei planete. De acum înainte, e loc de îmbunătățiri.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop