loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4601 ori.
Horoscop 2018 Pești: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2018 pentru Pești, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte care vor influența această zodie. Sunt mai multe vești bune, pentru Pești. În primul rând, Saturn tocmai a ieșit din casa profesiei, la sfârșitul lui 2017, astfel că vor fi răsplătiți acum pentru eforturile din ultimii trei ani. apoi, pe 8 noiembrie 2018 Saturn intră în casa carierei, sporind șansele de promovare sau de obținere a unei creșteri salariale.

Din 20 decembrie 2017: Saturn a părăsit casa a 10-a – răsplată pentru eforturi mai vechi 

Cea mai importantă veste pentru 2018 a sosit cu 11 zile înainte de începerea anului. În ultimii trei ani, Saturn în tranzit prin casa carierei și a imaginii publice i-a făcut pe nativii Pești să se simtă vulnerabili și nesiguri, pe plan profesional. A trebuit să înfrunte numeroase dificultăți și întârzieri și au fost nevoiți să depună eforturi susținute pentru orice pas făcut înainte, oricât de mic. Astfel însă, au reușit să construiască o fundație solidă pentru viitorul lor succes profesional. Pe 20 decembrie 2017, Saturn a părăsit casa a 10-a, astfel că angajații și antreprenorii Pești încep să simtă mai multă siguranță și încredere în forțele proprii și în viitor. Și-au învățat lecția, datorită greutăților din ultimii ani, iar acum își cunosc bine atât punctele tari, cât și pe cele slabe. Au dobândit o înțelegere a situației de ansamblu, au planuri pe termen lung și o strategie menită să ducă la realizarea acestora. Astfel, după trei ani de muncă grea, încep să apară și recompensele meritate și îndelung așteptate. E vremea recoltei!

horoscop 2018 pesti

6-31 martie: Venus în casa a doua – Relaxare prin shopping 

Atunci când planeta iubirii și a frumuseții tranzitează casa a 2-a, securitatea financiară devine importantă pentru Pești. Însă, pe de altă parte, bărbații și femeile născuți în acest semn astral încep să investească mai mult în propria sănătate, precum și în aspectul fizic. Adică, odată banii câștigați prin muncă grea, e nevoie și de ceva răsfăț. Distracția preferată va fi shopping-ul, în special când vine vorba de haine și accesorii. Un ultim aspect al acestui tranzit se referă la îmbunătățirea relațiilor cu toți cei ale căror slujbe sunt direct legate de bani.

Din 15 mai 2018: Uranus părăsește casa a 2-a – mai bine organizați 

În ultimii șapte ani, Uranus a tranzitat casa a 2-a a Peștilor, casa astrologică a muncii, a banilor și proprietăților. Peștii au fost înclinați să riște pe plan financiar, obținând rezultate amestecate: uneori au câștigat sume importante, dar alteori fie au pierdut, fie au cheltuit fără măsură. O altă tendință manifestată de-a lungul acestei perioade a fost aceea de a găsi metode mai puțin obișnuit de a câștiga bani. Și există în lume multe astfel de metode, dacă nu inventate, cel puțin puse în practică de Peștii aflați sub influența lui Uranus. Există mediumi care au depășit comunicarea obișnuită (pentru ei) cu rudele decedate ale unor persoane, astfel că își câștigă banii comunicând cu animalele de companie moarte și transmițând mesajele acestora către foștii stăpâni. Alți oameni sunt plătiți pentru a purta tricouri promoționale, iar exemplele pot continua. Ei bine, când Uranus părăsește casa a doua, Peștii încep să lase deoparte aceste idei ciudate și devin interesați de joburi și afaceri ceva mai tradiționale. De asemenea, vor avea o mai bună capacitate de planificare și organizare a muncii proprii.

26 iulie-19 august: Mercur retrograd în casa a 6-a – luați-vă concediu! 

În miezul verii, cu Mercur retrograd prin casa a 6-a, e posibil ca la serviciu să apară mulți oameni toxici, negativi, prin preajma Peștilor. Angajații Pești vor trebui să se confrunte în același timp cu colegi nesuferiți și cu șefi imposibili. Asta aduce o grămadă de stres, mai ales când criticile primite nu sunt îndreptățite. În astfel de situații, e normal să arăți că e vorba de critici nedrepte, însă în nici un caz nu trebuie să reacționezi violent și să creezi un scandal și mai mare. Asta nu va fi de nici un folos – cel puțin, nu în timpul acestui tranzit al lui Mercur retrograd. Pe lângă stres, e posibil ca în această perioadă să fie resimțită și o oboseală mentală. așa că cel mai bun sfat pentru perioada 26 iulie-19 august ar fi să lăsați deoparte orice activitate și să plecați în concediu!

19 august-6 septembrie: Mercur direct în casa a 6-a – eficient la locul de muncă 

Dacă ați făcut unele greșeli între 26 iulie și 19 august (atunci când Mercur a fost retrograd), acum e momentul potrivit să le îndreptați. Cu Mercur, planeta intelectului, a comunicării și a adaptării în tranzit prin casa a șasea, angajații Pești devin mai productivi și mai eficienți. Pe durata acestor trei săptămâni, au o capacitate de concentrare sporită, astfel că își pot îndeplini sarcinile mult mai ușor decât înainte. Sunt atenți la detalii, iar memoria le funcționează excelent. Își fac un bun obicei din a verifica de mai multe ori ceea ce au făcut, astfel încât posibilitatea de a greși e mult diminuată. Vești bune îndeosebi pentru Peștii cu slujbe care presupun sarcini repetitive și atenție la detalii.

8 noiembrie-31 decembrie: Jupiter în casa a 10-a – posibilă promovare 

Anul acesta deja adusese o veste bună pentru cariera Peștilor, atunci când Saturn a părăsit casa a 10-a. Pe 8 noiembrie 2018, apare și a doua veste bună: Jupiter – cea mai importantă și mai puternică dintre planetele considerate benefice – intră în casa profesiei și a imaginii publice, a locului ocupat în societate. Este perioada potrivită pentru a merge să cereți o creștere de salariu sau pentru a obține o promovare. Sau, dacă nu obține o poziție mai bună la locul de muncă actual, poate că a venit vremea să găsiți o slujbă mai bună într-un alt loc, unde veți fi apreciat la adevărata valoare. Jupiter vă va susține eforturile în această direcție. În plus, vorbim despre o perioadă în care persoanele care beneficiază de putere și autoritate au o atitudine binevoitoare față de dumneavoastră. Acum puteți îmbunătăți relațiile cu șefi, patroni, profesori, maeștri etc. iar această influență favorabilă va continua să se manifeste și după 31 decembrie 2018. Mai multe despre asta, anul viitor.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop