loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3591 ori.
Horoscop 2018 Rac: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2018 pentru Rac, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte astrale care vor influența acest semn astral. Cea mai importantă veste pentru nativii a sosit chiar cu câteva zile înainte de începutul acestui an: Saturn a părăsit casa muncii, astfel că Racii scapă de problemele și neînțelegerile existente la serviciu în ultimii ani.

Din 20 decembrie anul trecut: Saturn părăsește casa a 6-a – Gata cu problemele de la serviciu!

 

În ceea ce privește serviciul și cariera, faptul că Saturn a părăsit casa serviciului, la sfârșit de 2017, reprezintă cea mai bună veste pentru Raci, în noul an. În ultimii trei ani, Racul s-a confruntat cu tot felul de dificultăți la locul de muncă: comunicare defectuoasă cu colegii, șefi cicălitori, aparatură care nu funcționează cum trebuie, stres și pierderea răbdării. Toate aceste efecte ale trecerii lui Saturn prin casa serviciului dispar, iar Racul își regăsește ritmul ideal de muncă și dispoziția necesară pentru a face lucru de calitate. Și, paradoxal, la progresele din 2018 contribuie tocmai greutățile cu care s-a confruntat în anii anteriori. Acestea l-au modelat, l-au obligat să gândească altfel, să se pregătească mai bine, să caute soluții noi, astfel că de acum e pregătit pentru tot felul de provocări.

 horoscop 2018 rac

Din 15 mai 2018: Uranus părăsește casa a 10-a – comportament mai responsabil

 

Iată o altă schimbare majoră pentru Rac, după un tranzit de durată. Uranus s-a aflat în casa profesiei între martie 2011 și aprilie 2018 și, în acești șapte ani, a adus evoluții zbuciumate, contradictorii pentru Rac, pe plan profesional. Cei mai mulți Raci nu au reușit – și nici nu au dorit – să se identifice cu propria carieră, nu au dorit să fie judecați de oameni în funcție de ceea ce fac. La fel ca în cazul tuturor, și Racii și-au petrecut cel puțin o treime din zi la muncă, însă părerea lor a fost că ceea ce îi definește cu adevărat sunt lucrurile și activitățile din restul zilei (și nu ne referim la somn!). A existat, de asemenea, o dorință cvasi-permanentă de a schimba joburile, iar în multe cazuri au apărut și dificultăți în comunicarea cu superiorii. De acum înainte, Racii vor începe să își asume tot mai mult responsabilități la locul de muncă, vor deveni mai constanți în ceea ce fac și nu le va mai fi la fel de greu să respecte regulile sau să îndeplinească diferite dispoziții ale șefilor.

 

13 iunie-10 iulie: Venus în casa a 2-a – cheltuieli pentru frumusețe

 

Când Venus străbate casa a 2-a, siguranța financiară devine foarte importantă pentru Rac. În același timp însă, nativilor le place să investească în propriul trup, atât pentru sănătatea, cât și pentru frumusețea acestuia. Prin urmare, Racii găsesc diferite căi de a face economii, dar și de a obține câștiguri suplimentare. Însă, după muncă, se vor răsfăța fie la un spa, fie la shopping, cumpărând0-și câteva haine frumoase. De fapt, mai multe haine frumoase. Și, de asemenea, accesorii și bijuterii. Încă un avantaj al acestei perioade constă în faptul că Racii comunică foarte bine, fără efort, cu persoanele care au slujbe legate de bani și folosirea acestora: contabili, angajați la bancă ș.a.m.d.

26 iulie-19 august: Mercur retrograd în casa a 2-a – aveți grijă ce faceți cu banii!

 

În aceste trei săptămâni și jumătate, Racii ar trebui să aibă mare grijă pe ce anume își cheltuiesc banii. Nu mai cumpărați lucruri care nu vă trebuie, nu mai scoateți banii din buzunar la primul impuls și nu vă lăsați păcăliți de reclame mincinoase! Pentru a vă asigura că nu faceți cheltuieli inutile, e o idee bună să folosiți regula de 24 de ore. Adică, dacă vedeți ceva ce vă place, să nu-l cumpărați imediat, ci să așteptați până a doua zi. Asta e cel mai ușor de făcut când cumperi online – adaugi bunul pe lista de cumpărături și nu faci comanda până a doua zi. Dar o puteți aplica și în magazinele propriu-zise. Dacă, după 24 de ore, încă vă mai place și credeți că vă va fi de folos, atunci puteți să cumpărați!

 

11 august: Luna nouă în casa a 2-a – idei noi de a face bani

 

Cu Luna nouă în casa banilor, e momentul potrivit să găsiți noi modalități de a vă spori veniturile. Puteți să mergeți la șef și să îi cereți o mărire de salariu. Sau puteți căuta ceva suplimentar de lucru, pe lângă activitatea de bază. Puteți porni o mică afacere, transformând un hobby sau ceva ce deja știți să faceți bine într-o sursă de venit. Puteți să faceți obiecte artizanale, să vă ocupați de design interior sau de organizarea petrecerilor, să vindeți cărți vechi – posibilități sunt nelimitate! Important e să folosiți această energie a începutului și să faceți ceva pentru a câștiga mai mulți bani.

 

11 septembrie-15 noiembrie: Marte în casa a 8-a – pe cine vă bazați?

 

Marte, zeul al războiului și planetă a puterii și energiei, tranzitează casa a 8-a – casa astrologică a afacerilor și a banilor și resurselor provenite de la alte persoane. Acum, majoritatea Racilor au excelente idei de afaceri, însă și fondurile necesare pentru a pune aceste idei în practică. Astfel că vor trebui să caute sprijin financiar. Unii Raci își vor convinge părinții, partenerii sau vreun prieten să investească în proiectele lor, însă alții nu vor găsi sprijinul dorit, ci doar certuri și reproșuri. Este un bun moment pentru a-i testa pe cei din jur, pentru a vă da seama cine vă este aproape cu adevărat. Un alt fenomen ce apare frecvent în timpul unui astfel de tranzit este o nemulțumire legată de jobul actual și dorința de a face ceva mai mult. Și pe acest plan, este important să aibă parte de susținere și de sfătuitorii potriviți. Racii chiar trebuie să știe că au pe cine să se bazeze, atunci când le este greu la serviciu. Odată asigurat acest confort emoțional, vor reuși să se auto-depășească.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop