Horoscop 2018 Scorpion: bani și profesie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4818 ori.
Horoscop 2018 Scorpion: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2018 pentru Scorpion, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte care vor influența această zodie. Și sunt vești foarte bune pentru Scorpion: ieșirea lui Saturn din casa a 2-a înseamnă dispariția presiunii care a existat în ultimii trei ani pe plan financiar. Iar din noiembrie, când Jupiter intră în casa banilor, situația se îmbunătățește și mai mult.

Din 20 decembrie 2017: Saturn părăsește casa a 2-a – greutățile încep să dispară

Odată ce Saturn a intrat, la sfârșitul lui 2017, în casa astrologică a comunicării, a educației și a drumurilor, Scorpionii vor trebui să își regândească atitudinea față de mediul în care trăiesc și de oamenii cu care interacționează: cum comunică, unde merg, ce știu și ce altceva trebuie să învețe. Însă vestea cea mare este că, odată ce Saturn nu se mai află în casa a doua, dispar cele mai multe probleme cu care s-au confruntat nativii, în perioada 2015-2017.de acum înainte, angajaților sau patronilor Scorpion le va fi mai ușor să facă bani, vor munci cu mai mult spor și vor fi răsplătiți pentru eforturile făcute în acești ani. Recunoașterea meritelor le va îmbunătăți randamentul și putem asista la progrese spectaculoase.

 horoscop scorpion 2018

Din 15 mai 2018: Uranus părăsește casa a 6-a – inovație și tradiție

În ultimii șapte ani, Uranus a tranzitat casa a 6-a a Scorpionului, casa astrologică a serviciului, a muncii de zi cu zi. Sub această influență, mulți Scorpioni au avut slujbe mai puțin obișnuite sau, cel puțin, idei neconvenționale la lucru. au fost apreciați pentru originalitate și creativitate dar, pe de altă parte, a fost dificil să pună la lucru aceste idei, mai ales în perioadele cu Uranus retrograd, adică aproximativ 5 luni în fiecare an. Uneori, au împins lucrurile prea departe și și-au dat seama că multe idei noi pot duce la confuzie și chiar la opoziție din partea celor nepregătiți să le înțeleagă, cu atât mai puțin să le aplice. De acum înainte însă, cu Uranus ieșit din această casă, Scorpionii nu își vor pierde originalitatea și creativitatea, dar vor învăța să le combine cu ideile tradiționale, să le aplice pe ceva deja existent și verificat. Abia astfel vor ajunge să aibă un mediu și un stil de lucru așa cum și le doresc.

 

11 august: Luna nouă în casa a 10-a – nu fiți modest!

Cu luna nouă în casa a 10-a, e momentul potrivit pentru a face noi planuri de afaceri și a stabili scopuri pe plan profesional. Acest fenomen are loc în semnul de foc al Leului, astfel încât Scorpionul simte nevoia puternică de a străluci în carieră. Este o zi bună pentru a iniția proiecte pe termen lung, pentru a stabili întâlniri de afaceri sau pentru a discuta cu cineva care vă poate susține în carieră. nu vă fie frică să vorbiți despre propriile realizări, dar puneți accentul mai mult pe planuri și proiecte! Cu cât îi lăsați pe oameni să vă cunoască mai bine, cu atât vă vor aprecia mai mult. Așadar, nu e ziua potrivită pentru a fi modest.

8 noiembrie 2017-3 decembrie 2019: Jupiter în casa a 2-a – prosperitate

Jupiter a fost dintotdeauna considerat o planetă benefică, asociată cu principiile creșterii, expansiunii, dezvoltării, prosperității și norocului. De fiecare dată, Jupiter ne ajută să ne dezvoltăm în domeniul de viață reprezentat de casa pe care o tranzitează. Între 8 noiembrie 2018 și 3 decembrie 2019, Jupiter va tranzita casa a 2-a a Scorpionului, casa astrologică a muncii, banilor și proprietăților. Vorbim, prin urmare, despre o perioadă de treisprezece luni care se anunță foarte profitabilă. Vor apărea diferite oportunități de a câștiga mai mulți bani, iar fiecare Scorpion va găsi propria cale de a realiza acest lucru. Unii vor obține o mărire de salariu, alții vor găsi un job mai bun și mai bine remunerat, alții își vor dezvolta o afacere proprie tot mai profitabilă. Cert este că efectele pozitive se vor face simțite.

 

16 noiembrie-1 decembrie: Mercur retrograd în casa a 2-a – bani albi pentru zile negr

Într-un an bun spre foarte bun pe plan financiar, există însă și mici perioade cu probleme. În  a doua parte a lui noiembrie, unii Scorpioni se vor confrunta cu diferite blocaje sau întârzieri ale plăților. Cu Mercur retrograd, va fi greu să schimbați sau grăbiți lucrurile, astfel că trebuie găsire soluții alternative. Cea mai sigură este aceea de a fi prevăzători și de a avea în permanență la dispoziție un fond de urgență, ceva bani albi pentru zile negre. Acesta vă va ajuta să vă descurcați fără probleme și atunci când la serviciu sau în afacerile lucrurile scârțâie. Astfel, dacă știți că noiembrie poate aduce zile complicate, poate că e o idee bună să puneți ceva deoparte în septembrie și octombrie.

 

12 decembrie 2018-5 ianuarie 2019: Mercur direct în casa a 2-a – comunicare eficientă

Este un tranzit bun pentru negocieri, discuții legate de bani și afaceri, comunicare eficientă cu cei alături de care lucrați. Poetul american Robert Frost spunea că „jumătate din lume e formată din oameni care au ceva de spus și nu pot, iar cealaltă jumătate e formată din cei care nu au nimic de spus, dar vorbesc mereu“. Mercur în tranzit prin casa a 2-a îi va ajuta pe Scorpionii să vorbească doar atunci când au ceva de spus. Vor câștiga mai multă apreciere la serviciu, iar părerile lor vor fi respectate nu numai de colegi, ci și de șefi sau patroni. Astfel, poate că, la sfârșit de 2018, Moș Crăciun le va aduce Scorpionilor drept cadou o primă cât mai consistentă.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

  


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop