Horoscop 2018 Taur: 7 sfaturi în materie de dragoste
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2997 ori.
Horoscop 2018 Taur: 7 sfaturi în materie de dragoste

2018 este un an bun pentru Taur, în ceea ce privește iubirea. Cea mai importantă susținere vine din partea lui Jupiter, în mers direct prin casa a 7-a între 1 ianuarie și 8 martie și între 10 iulie și 8 noiembrie.

 

Din 20 decembrie 2017: revine pasiunea 

În ultimii trei ani, e posibil ca Saturn în Taur să fi afectat viața intimă a Taurului. Raymond Chandler scria că„primul sărut e magic. Al doilea e intim. Al treilea e rutină“. Bărbații și femeile Taur – în special cei implicați într-o relație pe termen lung – au simțit adevărul acestor vorbe. De acum înainte însă, odată ce Saturn își încheie tranzitul, totul va merge mai bine, iar pasiunea va reveni în relațiile nativilor.

 horoscop 2018 taur dragoste

1 ianuarie-8 martie: relații împlinite 

Jupiter, planeta creșterii, a dezvoltării și a norocului, intră în casa a 7-a, casa astrologică a căsătoriei și a relațiilor. Mulți Tauri fac pași importanți în dezvoltarea relației: își găsesc iubirea, se mută împreună, se logodesc sau chiar se căsătoresc. Pariez că majoritatea Taurilor își vor îmbunătăți relațiile, pe durata acestui tranzit (acum, dar și între 10 iulie și 8 noiembrie).

8 martie-10 iulie: complicații 

Cu Jupiter retrograd în casa relațiilor și a căsătoriei, lucrurile devin ceva mai complicate. Iubire există în continuare, dar pot ieși la lumină și diferite probleme. Poate că, ocupați cu altele, vă rămâne prea puțin timp unul pentru celălalt și vă simțiți neglijați. Sau poate că, dimpotrivă, petreceți atât de mult timp împreună, încât atmosfera devine sufocantă. Sau poate că nu aveți aceleași idei despre modul în care trebuie cheltuiți banii comuni. Oricum ar fi, e nevoie de sinceritate și de răbdare, pentru a rezolva problema.

10 iulie-6 august: mai mult romantism 

Venus, planeta și zeița iubirii și a frumuseții, influențează casa dragostei. E vremea gesturilor romantice și a declarațiilor de iubire. Romancierul britanic William Makepeace Thackeray poate fi un model, în acest sens: „Când tu mă privești, când te gândești la mine, sunt în paradis“. Romancierul francez Stendhal spunea: „Dacă tu nu mă iubești, nu contează, eu am suficientă iubire pentru amândoi“. Sub influența lui Venus, Taurii vor avea și ei parte de inspirație și vor face declarații cel puțin la fel de frumoase.

 

10 iulie-8 noiembrie: Relații fericite 

Jupiter își reia mersul direct prin casa căsătoriei și a relațiilor. Am descris această influență mai sus, pentru perioada cuprinsă între 1 ianuarie și 8 martie.

6-31 octombrie: Arta compromisului 

Cu Venus retrograd în casa a 7-a, va trebuie să învățați arta compromisului, pentru a evita problemele din relație. Cuvintele magice sunt: „Dacă tu faci asta pentru mine, eu fac asta pentru tine“. Fiecare trebuie să renunțe la ceva, pentru a obține ceva. Bineînțeles, există și lucruri care nu pot fi negociate – fiecare partener trebuie să știe care sunt lucrurile pe care nu le poate accepta, dar și care sunt direcțiile în care poate să dea dovadă de mai multă înțelegere și flexibilitate.

8 noiembrie-31 decembrie: intimitate 

Jupiter intră în casa a 8-a, casa intimității. La sfârșitul anului anterior, Saturn a părăsit această casă, iar lucrurile au început să meargă mai bine pentru Taur, în viața de cuplu. Acum, apare și influența favorabilă a lui Jupiter, astfel că Taurii fie vor petrece mai mult timp (și de o calitate sporită) alături de partenerul actual, fie vor avea mai mulți parteneri. Fiecare, după preferințe. Importanța relațiilor intime crește pentru Taur, ceea ce duce la întărirea relației și la o mai mare profunzime inclusiv pe plan emoțional.

 

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop