loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 989 ori.
Horoscop 2019 Balanță: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Balanță, în 2019, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte astrale. Revenirea lui Uranus în casa a 6-a, pe data de 6 martie, aduce cheltuieli neașteptate, dar și unele venituri din surse noi. Pe de altă parte, Venus le ajută pe Balanțe să întâlnească pe cineva la locul de muncă, în primăvară, sau să înceapă o relație cu un contabil sau cu un angajat la bancă, în toamnă.

1 ianuarie-21 iunie: Neptun direct în casa a 6-a – În ce credeți și pentru ce munciți?

Este un tranzit pe termen lung, care a început în februarie 2011 și durează până în ianuarie 2026. Acum, Balanțele se află chiar în mijlocul acestui tranzit și simt că sistemul lor de valori se schimbă considerabil. Probabil că au înțeles deja, în anii anteriori, ce anume îi face fericiți și cu ce ar dori să se ocupe, pe termen lung. Acum, trebuie să facă pasul următor și să înceapă să acționeze și să trăiască în conformitate cu aceste valori, creând o viață prin care să le respecte și să le promoveze. Ideea este să își pună în acord atitudinea față de muncă și de bani cu credințele interioare. Nu poți fi un mare iubitor al libertății care să lucreze ca paznic la închisoare și nici un susținător al ideilor politice de dreapta care să trăiască din ajutor social.

În plus, în ceea ce privește slujbele și banii, Balanțele trebuie să fie grijulii, atunci când apar care sună prea bine ca să fie adevărate. Trebuie să facă în mod constat uz de gândire critică, la locul de muncă.

 horoscop 2019 balanta bani

Din 6 martie: Uranus direct în casa a 8-a – Cheltuieli neașteptate, venituri neașteptate

Uranus a intrat pentru prima dată în Balanță anul trecut, pe 15 mai. Dar, pe 6 noiembrie 2018, planeta a revenit în casa a 7-a. De această dacă, atunci când Uranus pășește iar în casa a 8-a a Balanței, pe 6 martie, o face pentru o perioadă mult mai îndelungată: până pe 7 iulie 2025. Cu revoluționarul și imprevizibilul Uranus aici, vor fi multe cheltuieli neașteptate și, de asemenea, se anunță mari fluctuații și în ceea ce privește veniturile, luni excelente fiind urmate de luni slabe, într-un ciclu greu de anticipat.

Sunt câteva lucruri pe care Balanțele le pot face, pentru a îmbunătăți situația. De la început, trebuie să știe foarte clar care sunt cheltuielile obligatorii ce trebuie făcute în fiecare lună, fie că e vorba de utilități sau de vreo rată la bancă. Apoi, trebuie înțeles că un fond de urgență e întotdeauna bine-venit. Fără bani puși de o parte pentru perioadele mai dificile, singura soluție rămâne o nedorită acumulare de datorii. Așadar, obișnuiți-vă să puneți deoparte, măcar câte puțin, de fiecare dată când câștigați o sumă mai importantă!

Ca să nu încheiem în această notă pesimistă, trebuie spus că Uranus va aduce, tot începând cu 6 martie 2019, și câte o surpriză plăcută, câte o sumă importantă de bani apărută practic din senin.

 

26 martie-20 aprilie: Venus în casa a 6-a – Popular la serviciu

Timp de aproape o lună, Venus, planeta frumuseții, a armoniei și a solidarității, tranzitează casa a 6-a, casă astrologică a sănătății, a serviciului și a sarcinilor cotidiene. În primul rând, acest tranzit planetar le ajută pe Balanțe să introducă obiceiuri mai sănătoase în viața lor sau să renunțe la unele nesănătoase. Acum pot încerca să se lase de fumat, să mănânce mai sănătos, să facă mai multă mișcare. În al doilea rând, Venus îi ajută pe nativi să se bucure de mai mult respect și apreciere la locul de muncă. Venus guvernează și artele și frumusețea, astfel încât angajații sau antreprenorii Balanță vor fi mai creativi ș vor pune mai mult suflet în produsele muncii lor. Asta e o veste bună îndeosebi pentru artiști, scriitori, designeri sau fotografi, dar fiecare Balanță va ști să aducă mai multă frumusețe în domeniul în care lucrează, chiar dacă acesta nu are neapărat legătură cu artele.

O veste bună și pentru Balanțele singure: acum pot să întâlnească pe cineva special la serviciu. E posibil să înceapă o relație (sau cel puțin să aibă o aventură) cu un coleg, cu un șef sau cu un subordonat. Înainte de avă arunca cu capul înainte, gândiți-vă și la riscurile pe care le presupune o astfel de aventură!

21 iunie-27 noiembrie: Neptun retrograd în casa a 6-a – Nu mai visați cu ochii deschiși!

Cu Neptun retrograd în casa a 6-a, este dificil pentru Balanțe să își controleze mintea și gândurile, inclusiv atunci când sunt la serviciu. Există o puternică tendință spre visare cu ochii deschiși, care poate să le afecteze creativitatea. Absenteismul și lipsa de disciplină sunt alte două posibile probleme pentru Balanță, în aceste mai bine de cinci luni.

Ținând cont de aceste aspecte, îmbunătățirea puterii de concentrare devine o prioritate. Sunt multe tipuri de meditație și de tehnici de concentrare ce vă pot fi de folos, rămâne doar să o alegeți pe cea potrivită și să o exersați în mod constant. Pot fi exerciții de respirație, meditație Vipassana, meditație transcendentală sau orice altceva. Doar aveți grijă ca această meditație să nu se transforme și ea într-o formă de distragere a atenției!

 

8 octombrie-1 noiembrie: Venus în casa a 2-a – Vă simțiți confortabil

Între 8 octombrie și 1 noiembrie, Venus tranzitează casa a 2-a a Balanței, casă astrologică a muncii, banilor, proprietăților și achizițiilor. În această perioadă, puteți cunoaște pe cineva în locuri ce au legătură cu banii (la bancă sau în timp ce cumpărați ceva) sau pe cineva care lucrează cu banii (indiferent dacă e contabil, ofițer de credite sau casier). Siguranța financiară este mai importantă decât de obicei și doriți ca și partenerul de viață să contribuie la ea, într-o măsură semnificativă.

 

27 noiembrie-31 decembrie: Neptun direct în casa a 6-a

În timpul celor cinci luni de retrogradare a acestei planete, a fost mai dificil pentru Balanțe să se concentreze, la serviciu. Acum Neptun își reia mersul direct și această problemă dispare. În schimb, la fel ca în primele luni ale lui 2019, Balanțele devin preocupate să își pună activitatea de la locul de muncă în acord cu ideile în care cred.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop