loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1038 ori.
Horoscop 2019 Fecioară: bani și carieră

Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Fecioară, în 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. Planetele sociale – Jupiter și Saturn – nu influențează finanțele Fecioarei. În acest an. în schimb, vom studia efectul tranzitelor lui Mercur, planeta guvernator a acestei zodii, prin casele banilor, ale slujbei și profesiei. La rândul său, și Uranus în casa a opta va produce diferite schimbări.

6 ianuarie-15 mai: Uranus în tranzit prin casa a 8-a – în căutarea stabilității

În primele zile ale lui 2019, Uranus este retrograd în Berbec. Apoi, între 6 ianuarie și 15 mai, planeta se deplasează înainte în aceeași zodie pe care a străbătut-o timp de șapte ani. A fost o influență care a adus mai ales tot felul de surprize și evenimente neașteptate pe plan financiar, silindu-i pe nativii Fecioară să înfrunte tot felul de situații și să caute mereu soluții rapide.

Acum, la sfârșitul acestui tranzit de durată, Fecioarele ar trebui deja să știe cum să facă față oricărei situații și, mai ales, să nu considere niciodată că niște bani le aparțin până când nu îi văd în propriul portofel sau cont. Și nici că vreun job este permanent și că vor rămâne în el până la pensie. Poate că acum, până la jumătatea lui mai, vor mai exista unele zguduituri și încercări, menite să verifice dacă Fecioarele au înțeles cum trebuie să se comporte pentru a fi mereu prospere, indiferent de evenimentele cu care se confruntă.

 horoscop 2019 fecioara

24 ianuarie-10 februarie: Mercur în casa a 6-a – Eficiență

Cu Mercur, planeta intelectului, a drumurilor și a comunicării, în tranzit prin casa a 6-a (casa astrologică a serviciului și a activității noastre de zi cu zi), Fecioarele devin mai eficiente și mai productive. În aceste două săptămâni și jumătate, angajații Fecioară au performanțe excelente la serviciu, în primul rând datorită faptului că se concentrează mai ușor, iar mintea le e îndreptată strict pe rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Își dezvoltă și mai mult atenția la detalii – care oricum este o marcă înregistrată a acestei zodii –, iar memoria le funcționează și ea de minune. Capătă și obiceiul foarte bun de a verifica într-una ceea ce au făcut, până când se asigură că totul este perfect. Așadar, sunt vești excelente îndeosebi pentru acele Fecioare ce îndeplinesc munci repetitive sau birocratice. În schimb, creativitatea are de suferit, astfel că nu e tocmai perioada în care artiștii Fecioară vor scrie o capodoperă literară sau vor compune vreo melodie de geniu.

17 aprilie-6 mai: Mercur în casa a 8-a – succes în afaceri

Cu Mercur în casa a 8-a, casă astrologică a finanțelor și a banilor câștigați nu neapărat prin muncă proprie, nativii Fecioară își dezvoltă abilitățile de a atrage bani din surse diferite și de a administra foarte bine fondurile altora. Ar fi o idee bună ca partenerul de viață sau rudele apropiate să îi lase pe ei să le administreze fondurile sau cel puțin să le ceară sfatul, în această perioadă.

Este, de asemenea, momentul potrivit pentru a-și încerca norocul în materie de afaceri. Vor înțelege care le sunt atuurile, care sunt cerințele pieții și care e cel mai potrivit mod de a acționa. Capacitatea de a se informa și de a pune cap la cap aceste informații îi va ajuta să ia deciziile potrivite, astfel încât să ia fața concurenței.

 

6 martie-6 noiembrie: Uranus părăsește casa a 8-a – mai multă siguranță

Uranus a părăsit pentru prima dată semnul Berbecului anul trecut, însă a revenit acolo după câteva luni. Abia acum, pe 6 martie, planeta pășește hotărât în semnul Taurului, unde va rămâne vreme de șapte ani.

Până acum, această planetă revoluționară a adus diferite evenimente financiare neașteptate, pentru Fecioare. Nu toate aceste evenimente au fost negative, însă fiecare dintre ele a produs schimbări, a îngreunat o gândire pe termen lung. era greu ca Fecioarele să facă un buget și să îl respecte. De acum înainte însă, Fecioarele și-au învățat lecția și știu să se descurce, indiferent de condiții. Cele mai inspirate au pus deja ceva bani deoparte și au la dispoziție un fond pentru orice eventualitate. Cele care nu au făcut-o încă, vor prinde pe viitor gustul economisii.

De asemenea, Uranus în Fecioară cere și o îmbunătățire a confortului personal.

 

21 mai-4 iunie: Mercur în casa a 10-a – cine vă sunt sfătuitorii?

Cu Mercur în casa a 10-a, casa astrologică a carierei și a imaginii publice, Fecioarele se gândesc mai mult la profesiei și la alegerile pe care le au de făcut, pentru a progresa pe acest plan. Poartă mai multe discuții pe acest subiect, citesc și se informează mai mult. Importante sunt însă sursele de informare și, de asemenea, persoanele cu care se consultă. E clar că tăticul sau bunica vă iubesc și vă vor binele, dar oricât de bine intenționați ar fi, e greu de crezut că au la îndemână informațiile necesare pentru a-și forma o părere solidă despre piața actuală a muncii sau despre noua tehnologie. De aceea, e preferabil să discutați cu oameni care s-au confruntat și se confruntă cu același tip de probleme, precum și cu cei care au reușit deja în domeniul dumneavoastră de activitate. Educația și profesionalismul rămân importante, chiar și într-o perioadă în care semi-analfabeți ajung în Parlament sau se cațără pe fotolii ministeriale. Vor trece…

 

14 septembrie-3 octombrie: Mercur în casa a 2-a – gândire practică

Cu Mercur în tranzit prin casa a 2-a, Fecioarele au o abordare mult mai practică și rațională a tuturor chestiunilor legate de bani. Sunt mari șanse ca acum să luați cele mai bune decizii atât în ceea ce privește veniturile, cât și în ceea ce privește investițiile și cheltuielile. Asta se datorează și faptului că nu mai sunteți nerăbdători, ci studiați cu grijă fiecare contract, înainte de a-l semna, sau fiecare ofertă, înainte de a o accepta sau nu.

În același timp, Mercur îi ajută pe nativii Fecioară să comunice mai bine cu colegii, să transmită mai bine ideile legate de muncă. productivitatea crește, iar recompensele financiare țin și ele pasul. Pregătiți-vă pentru succes!

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop