loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 759 ori.
Horoscop 2020 Capricorn: relații și finanțe

 2020 este un an în care multe lucruri se lămuresc pe plan financiar, pentru Capricorn. Anul începe cu o evaluare cât se poate de realistă a situației și se încheie cu tranzacții majore, în a doua parte a lunii decembrie. Pe plan amoros, e vremea pentru mai multă deschidere față de partener.

horoscop capricorn 2020

Capricorn 2020 dragoste 

Data de 10 ianuarie, cu Lună plină în casa relațiilor, însoțită și de o eclipsă de Lună, aduce un început de an pasional, pentru nativii Capricorn. E o zi în preajma căreia ei trebuie să renunțe la inhibiții și să își exprime dorințele și fanteziile, în relația de cuplu. Reacția partenerului le va depăși așteptările.

Apoi, intervalul mai-iulie se dovedește unul favorabil pe plan amoros, pentru Capricorni. Cei singuri vor avea, acum, șanse mai mari să găsească un partener pe măsura așteptărilor. Cei care se află deja într-o relație vor traversa o perioadă armonioasă, în care viața de cuplu e pigmentată cu numeroase momente plăcute și cu realizări comune.

În penultima zi a anului, pe 30 decembrie 2020, Luna plină în casa a 7-a marchează o altă dată importantă, pentru viața amoroasă a Capricornilor. Cei singuri pot avea parte de o aventură pe cinste, iar cei deja cuplați își asumă obiective îndrăznețe, alături de partener.

Capricorn 2020 bani și profesie 

2020 este un an al începuturilor, pe plan financiar, pentru nativii Capricorn. Încă din prima parte a anului, ei își evaluează foarte atent și cu multă claritate situația, sub influența planetelor care le tranzitează zodia în același timp (Jupiter, Saturn, Pluton). Astfel, își dau seama unde anume se află, ce este posibil în acest moment și ce rămâne de obținut pe viitor.

Între 22 martie și 1 iulie, tranzitul saturnian prin casa a 2-a vine cu unele dificultăți și provocări legate de bani. Nu e tocmai perioada potrivită pentru a face tranzacții majore, indiferent dacă e vorba de vânzări sau de achiziții. La muncă, e nevoie de eforturi susținute pentru a realiza obiectivele stabilite. Din fericire, vorbim despre o zodie capabilă de astfel de eforturi.

Apoi, lucrurile încep să se lămurească și să prindă contur la sfârșit de an, în a doua parte a lunii decembrie. Acum sunt luate decizii financiare majore, cu impact sporit asupra evoluției financiare pe termen lung a nativilor.

21 decembrie 2020: Marea Conjuncție, munca și banii Capricornului 

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn este, de departe, cel mai important eveniment astrologic ce are loc în 2020. Amintim, în acest sens, interpretarea dată de astrologul Dale Cooper acestui aspect astrologic: „Când Jupiter și Saturn se află în conjuncție, au loc schimbări uriașe în ceea ce privește puterea și norocul, Jupiter având o influență expansivă, în timp ce Saturn este restrictiv. Conjuncția sugerează o stare de intensificare, de concentrare. Pentru mine, toate acestea vorbesc despre potențialul unei schimbări explozive, în bine sau în rău“.

Pentru nativii Capricorn, perioada este una a deciziilor majore legate de muncă, de bani și de proprietăți. Acum se pot face tranzacții importante, cu un impact pozitiv pe termen lung asupra vieții Capricornilor.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop