loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1165 ori.
Horoscop 2020 Vărsător: bani și relații

Vărsătorii sunt vedetele anului 2020, deoarece atât Saturn (între martie și iulie, apoi din nou în decembrie), cât și Jupiter (tot în decembrie) încep să le tranziteze semnul solar. Pe 21 decembrie, Marea Conjuncție Jupiter-Saturn are loc chiar în Vărsător și îi determină să ia decizii de schimbare radicală, vizând în primul rând propria persoană, propriul mod de a fi.

horoscop 2020 varsator

Vărsător 2020 dragoste 

Încă din prima jumătate a lunii ianuarie, Vărsătorul este într-o dispoziție romantică, astfel că e de așteptat ca viața de cuplu să funcționeze bine, la început de 2020.

Între 13 mai și 25 iunie, cu Venus retrograd în casa iubirii, lucrurile nu mai stau la fel de bine. Pasiunea și atracția există, dar nativii riscă să le orienteze în direcții greșite, astfel că e rost de încurcături. Mare atenție la alegerea partenerilor (mai ales pentru cei deja cuplați ori chiar căsătoriți, cărora le stă mintea la năzdrăvănii)!

A doua parte a verii, cu lunile iulie și august, readuc lucrurile pe făgașul cel bun. Iubire există în continuare, dar ea este orientată exact în direcțiile potrivite, astfel că toată lumea e fericită.

Vărsător 2020 bani și profesii 

Luna februarie aduce tot felul de oportunități, pentru nativii Vărsător. Dacă sunt dispuși să muncească, să facă eforturi serioase, zi de zi, asta va începe să se vadă și în portofel, și în contul din bancă.

Superluna în casa a 8-a, de pe data de 9 martie, vine cu oportunități interesante de afaceri, pe care Vărsătorii ar face bine să le ia în considerare. Pentru alți nativi e chiar mai simplu, deoarece pot avea parte de ceva bani nemunciți, în jurul acestei date.

Apoi, o altă perioadă mai fastă este cea de la sfârșitul verii și începutul toamnei. Lunile august și mai ales septembrie sunt cele în care e cel mai potrivit ca nativii Vărsător să facă diferite investiții și tranzacții mai importante.

21 decembrie 2020: Marea Conjuncție îi vizează direct pe Vărsători 

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn este, de departe, cel mai important eveniment astrologic ce are loc în 2020. Amintim, în acest sens, interpretarea dată de astrologul Dale Cooper acestui aspect astrologic: „Când Jupiter și Saturn se află în conjuncție, au loc schimbări uriașe în ceea ce privește puterea și norocul, Jupiter având o influență expansivă, în timp ce Saturn este restrictiv. Conjuncția sugerează o stare de intensificare, de concentrare. Pentru mine, toate acestea vorbesc despre potențialul unei schimbări explozive, în bine sau în rău“.

Cum conjuncția are loc chiar în zodia Vărsătorului, nativii vor fi direct vizați și vor da tonul schimbări. Aceasta nu vizează un anumit domeniu din viața lor, ca în cazul celorlalte zodii. Vărsători se schimbă ei înșiși, în mare măsură, deschizându-se total spre nou și spre viitor. Deciziile luate la final de 2020 le vor transforma radical viața, pe termen lung. Unii dintre ei e posibil să își modifice radical inclusiv aspectul fizic.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop