loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2426 ori.
Horoscop 21 aprilie – Luna noua in Taur

Horoscopul zilei de sâmbătă, 21 aprilie, este influenţat de conjunctia dintre Soare şi Lună, în semnul Taurului, care formează aspectul cunoscut sub numele de Luna Noua. Este un moment în care e bine să demarăm proiecte legate de bani, proprietăţi, dar şi de munca în vederea obţinerii acestora.

Iată horoscopul zilei de 21 aprilie pentru fiecare zodie:

Berbec

A sosit momentul potrivit pentru a transpune în practică ideile legate de bani care v-au venit în ultima perioadă de timp. Şansele ca acestea să dea rezultatele scontate sunt destul de mari.

 

Taur

Vă aflaţi în centrul atenţiei şi profitaţi de moment pentru a spune tot ce aveţi pe suflet. Sinceritatea este bine-venită pe parcursul acestei zile, deoarece va clarifica multe din relaţiile dumneavoastră sociale.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Pentru a da un bun randament în ceea ce faceţi, aveţi nevoie de cât mai multă linişte. Încercaţi să le explicaţi acest lucru şi persoanelor apropiate, care au tendinţa de a fi prea băgăcioase.

 

Rac

Într-un mod cu totul atipic pentru obişnuitul dumneavoastră apetit legat de cumpărături, reuşiţi să rezistaţi tentaţiei de a vă cumpăra un obiect care vă place foarte mult, dar este prea scump.

 

Leu

Totul merge bine în relaţia cu partenerul dumneavoastră de viaţă. Descoperiţi câteva noi elemente de interes, care vă fac să acţionaţi la unison pentru un timp.

 

Fecioara

Cunoaşteţi o persoană care pare să împărtăşească multe dintre preocupările dumneavoastră de zi cu zi. Cum şi ca partener de conversaţie se dovedeşte extrem de agreabil, vă bucuraţi că veţi avea un nou prieten.

 

Balanta

Pe plan profesional, se iveşte posibilitatea iniţierii unor parteneriate foarte promiţătoare. Multe afaceri de succes au început astfel, la o discuţie amicală purtată într-o zi de week-end.

 

Scorpion

Trebăluiţi pe acasă, împreună cu ceilalţi membri ai familiei. Acest tip de muncă în comun vă face plăcere, deoarece astfel aveţi timp şi să discutaţi pe larg despre problemele care îl frământă pe fiecare dintre dumneavoastră.

 

Sagetator

Vă va fi foarte greu să aduceţi ceva cu adevărat nou în viaţa dumneavoastră dacă veţi ţine cont de susceptibilităţile fiecărei persoane din jur. Până la urmă, orice aţi face, tot se va supăra cineva.

 

Capricorn

Începeţi să studiaţi pe cont propriu o disciplină pe care este greu să o înveţi şi dacă ai ajutorul unui profesor de calitate. Totuşi, cu multă perseverenţă, veţi reuşi.

 

Varsator

Un vechi proverb românesc spune că lucrul amestecat nu miroase deloc bine. Astăzi veţi putea verifica acest lucru în practică şi veţi regreta faptul că aţi preferat să implicaţi încă o persoană într-o activitate care putea fi dusă la bun sfârşit şi de unul singur.

 

Pesti

Sentimentul că aveţi întotdeauna, indiferent de situaţie, pe cine să vă bazaţi, vă conferă un sentiment de siguranţă extrem de puternic. Cum se mai spune, aveţi mereu spatele asigurat, datorită faptului că aţi ştiut să vă împrieteniţi cu cine trebuie.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop