loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2095 ori.
Horoscop 21 ianuarie: gura lumii, slobodă

Luna ajunge astăzi în semnul guraliv (sau hai să spunem bun comunicator, ca să nu sune urât!) al Gemenilor. De acolo, face un trigon cu Mercur, mare palavragiu şi el, aflat în Vărsător, un semn astral caracterizat de deschidere faţă de tot şi toate. Ce poate să rezulte aici decât o continuă pălăvrăgeală?

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie

Într-adevăr, astăzi suntem prietenoşi cu toată lumea şi unii dintre noi chiar se apucă să le facă confidenţe unor persoane necunoscute. Ştiţi obiceiul unor bătrâni de a-i explica vânzătorului de la magazin că au luat cutia de bomboane pentru o nepoţică, pentru ca apoi să-i povestească ce scumpă e, şi cât de mult o iubesc părinţii, dar că în ultimul timp cam tuşeşte… totul, spre disperarea celor care formează o coadă, în spatele lor. Ei bine, astăzi avem cu toţii astfel de tendinţe.

Sfatul este ca, dacă tot e zi bună pentru comunicare, să ne alegem bine persoanele cu care vorbim şi să discutăm probleme importante, nu nimicurile care formează viaţa de zi cu zi.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop