loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1692 ori.
Horoscop 21 iunie: Fecioara serioasa

 Horoscopul zilei de joi, 21 iunie 2012, este influenţat de sextilul între Mercur în Rac şi Marte în Fecioară, care sporeşte abilităţile de comunicare şi de analiză.

Iată horoscopul zilei de 21 iunie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Prietenii vă îndeamnă să fiţi mai activ. Toată lumea e convinsă de calităţile dumneavoastră, cu o singură excepţie: dumneavoastră înşivă.

 

Taur

Banii vă ajută să faceţi fericită o persoană apropiată. Aceasta e mulţumită atât pentru ajutorul în sine pe care i l-aţi acordat, cât şi pentru că acest ajutor i-a dovedit ce simţiţi pentru ea.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Este o zi bună pentru a susţine un examen sau pentru a demonstra ce capacităţi intelectuale aveţi. Puteţi să vă implicaţi fără frică în discuţii serioase, deoarece veţi face faţă cu brio.

 

Rac

Flerul dumneavoastră în materie de afaceri funcţionează astăzi la cote maxime. Mirosiţi foarte bine orice şansă de a face rost de bani şi încercaţi imediat să o şi concretizaţi.

 

Leu

Această zi este dedicată, în mare parte, prietenilor. Sunteţi foarte deschis şi cooperant şi mai mulţi cunoscuţi profită din plin de acest lucru, petrecând clipe plăcute alături de dumneavoastră.

 

Fecioara

Vă îndepliniţi sarcinile de serviciu cu maximă seriozitate. Prin urmare, nici chiar cel mai exigent dintre şefi nu va avea ce să vă reproşeze în această zi.

 

Balanta

Acasă, cineva vă ia la întrebări şi, pentru că nu aveţi chef să daţi explicaţii, oferiţi câteva răspunsuri la întâmplare, care îl pun pe gânduri pe interlocutor.

 

Scorpion

Un vis sau chiar o viziune avută cu ochii deschişi vă marchează, făcându-vă să meditaţi intens asupra forţelor ascunse din viaţa noastră, care se manifestă uneori cu mare putere, influenţându-ne viaţa în mod decisiv.

Sagetator

Partenerul de viaţă are multe pretenţii de la dumneavoastră, dar nu puteţi spune despre vreuna dintre acestea că nu ar fi îndreptăţită. Dimpotrivă, ar putea chiar să mai adauge câteva cerinţe.

 

Capricorn

Sunteţi fără chef şi nici măcar nu încercaţi să ascundeţi acest lucru. Dimpotrivă, încercaţi să vă arătaţi cât mai ursuz, cu speranţa că astfel veţi fi lăsat în pace.

 

Varsator

Preocupările prietenilor nu vă trezesc absolut nicio emoţie. Dimpotrivă, discuţiile lor neîncetate despre subiecte care nu vă interesează deloc duc la o plictiseală de zile mari.

 

Pesti

Vă daţi seama că de multe ori vă faceţi probleme degeaba, deoarece nimeni nu e interesat de unele dintre aşa-zisele secrete ale dumneavoastră. Nu există spioni ascunşi care să vă urmărească.

 
Zodii cu noroc in dragoste pe 21 iunie: Taur, Capricorn, Pesti,

Zodii cu noroc in bani pe 21 iunie: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop