loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1577 ori.
Horoscop 21 martie: Berbecul are multe de spus

Horoscopul zilei de miercuri, 21 martie, este influenţat de conjuncţia dintre Soare şi Mercur, în semnul Berbecului, care ne face vorbăreţi. Chiar ni se întâmplă să vorbim exagerat despre noi înşine.

Iată horoscopul zilei de 21 martie pentru fiecare zodie:

Berbec

Se păstrează tendinţa din ultimele zile şi vă aflaţi în centrul atenţie, datorită a ceea ce spuneţi. Şi nu atât pentru că aţi rosti lucruri foarte interesante sau inteligente, cât pentru că vorbiţi foarte mult. Nu sunteţi un adevărat orator, dar sunteţi un mare limbut.

 
Taur

Aveţi în continuare tendinţa de a vă retrage în singurătate, pentru a vă face ordine în gânduri. Nu le împărtăşiţi secretele dumneavoastră decât unor persoane în care aveţi cea mai mare încredere, verificată în timp.

Vrei o analiză astrală sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

În ultimul timp, o persoană de sex opus cu care aveţi mai degrabă o relaţie oficială a stat mai mult timp prin preajma dumneavoastră. Oare nu cumva îşi doreşte mai mult decât o relaţie oficială?

 
Rac

Vă adaptaţi discursul în funcţie de interlocutori, dar atunci când de faţă sunt mai multe persoane, cu caractere total diferite, sunteţi pus într-o mare încurcătură.

 
Leu

Activitatea dumneavoastră pe plan intelectual este una extrem de consistentă. Citiţi mult, scrieţi, daţi dovadă inclusiv de creativitate şi de originalitate.

 
Fecioara

Când reveniţi acasă de la serviciu, vă lăudaţi mai mult decât ar fi cazul cu realizările dumneavoastră şi exageraţi mult importanţa muncii pe care o aveţi de făcut.

 
Balanta

Persoana iubită se decide foarte greu ce vrea, chiar şi când e vorba de cele mai banale lucruri. De exemplu, dimineaţa reuşeşte să piardă minute bune doar gândindu-se în ce culoare ar fi mai bine să se îmbrace.

 
Scorpion

O persoană apropiată se confruntă cu o problemă serioasă, la a cărei rezolvare nu o puteţi ajuta. Aveţi emoţii pentru ea, chiar mai mari decât dacă aţi fi fost dumneavoastră în locul ei.

Sagetator

Nu vă vine să credeţi că o persoană pe care o cunoaşteţi încă mai gândeşte şi mai vorbeşte ca şi cum s-ar afla încă în Evul Mediu. Din anumite puncte de vedere, se pare că este total neştiutoare şi nu are prea multe legături cu epoca în care trăieşte.

 
Capricorn

Din cauză că nu sunteţi hotărât ce trebuie să faceţi, petreceţi mult timp acasă. Nu trebuie să prelungiţi prea mult această stare, deoarece orice moment de întârziere acum va însemna o zi de presiune şi de grabă mai târziu.

 
Varsator

Puneţi la cale o şotie, o farsă căreia îi care victimă fie un vecin, fie un coleg de serviciu. Acesta nu se simte prea bine atunci când devine sursa de distracţie a tuturor celor prezenţi şi, aşa cum era de aşteptat, se supără.

 
Pesti

Sunteţi din cale-afară de îngăduitor cu o persoană care vă datorează o sumă considerabilă de bani. Această atitudine a dumneavoastră nu o va convinge să se grăbească să vă dea banii înapoi.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop