loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2033 ori.
Horoscop 22 decembrie: odihnă pentru Peşti

Soarele, abia intrat în Capricorn, se află în trigon cu Neptun în Peşti. Este un aspect care ne face să trăim mai degrabă în lumea propriei imaginaţii, decât în cea concretă, în care ne ducem viaţa de zi cu zi. Iar atmosfera de Crăciun, cu colindele şi decoraţiile aflate pretutindeni, ne împinge tot în această direcţie.

Iată horoscopul zilei de sâmbătă, 22 decembrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

Sunteţi măgulit de încrederea pe care v-o acordă unul dintre prietenii dumneavoastră. Acesta vă împărtăşeşte toate problemele sale, deoarece consideră că sunteţi una din singurele persoane care îl pot ajuta.

 

Taur

După o trezire târzie, veţi avea chef de plimbare. Chiar dacă nu era programată nicio ieşire, convingeţi mai mulţi prieteni să vi se alăture într-o scurtă escapadă, menită să alunge monotonia.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Astăzi, aveţi pretenţia ca toţi cei din jurul dumneavoastră să vă asculte, indiferent dacă le cereţi să facă lucruri cu care sunt de acord sau dacă ar prefera să facă orice altceva, numai ce spuneţi dumneavoastră nu.

 

Rac

Sunteţi tulburat de un eveniment care nu are nicio legătură directă cu viaţa dumneavoastră de zi cu zi. E vorba fie de ceva citit pe Internet, fie de o secvenţă dintr-un film, care vă ia prin surprindere.

 

Leu

Zilele următoare şi perioada sărbătorilor vor fi dedicate, în mare parte, prietenilor. Dar nu neapărat pentru distracţie. Mai mulţi apropiaţi vin la dumneavoastră cu diferite probleme şi vă puneţi serios mintea la contribuţie pentru a-i ajuta.

 

Fecioară

Dimineaţa nu aveţi chef de nimic, astfel încât leneviţi până târziu, spre prânz. Situaţia nu se schimbă mai mult nici după ce vă hotărâţi să vă schimbaţi şi să mâncaţi. Nici în a doua parte a zilei nu depuneţi cine ştie ce efort.

 

Balanţă

Aveţi grijă să nu faceţi mai multe eforturi decât poate să ducă organismul dumneavoastră, pentru că altfel vor apărea reacţii extrem de neplăcute! Mai bine lăsaţi munca pentru la anul şi acum mărginiţi-vă la distracţie!

 

Scorpion

Dacă faceţi prea multe glume, e posibil să aveţi surprize. Trebuie să acceptaţi faptul că există şi lucruri atât de serioase încât nu indicat să vorbim despre el cu uşurinţă.

Săgetător

Atunci când ieşiţi în societate, renunţaţi la circumspecţia dumneavoastră obişnuită şi sunteţi gata să vă implicaţi activ în orice eveniment şi chiar să îl susţineţi din punct de vedere financiar.

 

Capricorn

Sunteţi gata să plecaţi într-o deplasare importantă pentru dumneavoastră. Un succes v-ar aduce foarte multe şanse pe viitor, astfel încât trebuie să aveţi grijă să fiţi în cea mai bună formă.

 

Vărsător

Aveţi planuri concrete de a face rost de bani şi tot ce rămâne este să acţionaţi. Deocamdată sunteţi în aşteptare, la fel ca un animal de pradă care deja a adulmecat prada.

 

Peşti

Leneviţi mult timp în pat, profitând de faptul că este una dintre puţinele zile în care puteţi să vă treziţi la orice oră doriţi, fără să întârziaţi la serviciu sau să rataţi participarea la cine ştie ce eveniment important.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 22 decembrie: Rac, Fecioară, Scorpion

 

Zodii cu noroc in bani pe 22 decembrie: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de astăzi: Lăsaţi-vă imaginaţia să zburde şi chiar încercaţi să vă împliniţi fanteziile!

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop