loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2331 ori.
Horoscop 22 ianuarie: Capricornul devine vorbăreţ

 Horoscopul zilei de duminică, 22 ianuarie, este influenţat de conjuncţia dintre Mercur şi Lună, din semnul Capricornului. Ne exprimăm sentimentele, însă după ce mai întâi le filtrăm cu raţiunea.

Iată horoscopul zilei de 22 ianuarie pentru fiecare zodie:

Berbec

Aveţi ocazia să vorbiţi pe îndelete cu o persoană care vă place mult şi pentru care aveţi un deosebit respect. Profitaţi cât puteţi mai bine de această ocazie, vor fi multe lucruri demne de ascultat şi de învăţat!

 
Taur

Dacă vă deschideţi un pic mintea şi renunţaţi la unele idei preconcepute, veţi vedea că vă puteţi înţelege foarte bine inclusiv cu unele persoane mai dificile.

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Aţi făcut o glumă care a fost greşit interpretată, aducându-vă în conflict cu o persoană dragă. Astăzi reuşiţi să detensionaţi situaţia, în urma unei discuţii în cadrul căreia daţi explicaţii amănunţite.

 
Rac

Situaţia dumneavoastră financiară se reglează treptat, sumele de bani în posesia cărora intraţi fiind suficiente pentru a vă plăti datoriile şi a vă mai şi rămâne nişte bani. Bineînţeles, cu condiţia să nu fiţi mână-spartă.

 
Leu

Trebuie să discutaţi deschis cu partenerul de viaţă despre unele aspecte care pot face relaţia dumneavoastră să funcţioneze mult mai bine. Este greu să vă luaţi inima în dinţi şi să îi spuneţi aceste lucruri, dar ele vor fi de mare ajutor relaţiei.

 

Ieşiţi în lume şi doriţi să faceţi o impresie puternică. În acest scop, vă aranjaţi cu mare grijă, astfel încât să vă puteţi folosi la maxim unul dintre cele mai importante atuuri de care dispuneţi: aspectul.

 
Balanta

Sunteţi rugat să povestiţi câte ceva despre locurile prin care v-aţi plimbat. Rezistaţi impulsului de a înflori lucrurile pe ici pe acolo şi spuneţi adevărul, în speranţa că informaţiile le vor fi de folos celor interesaţi.

 
Scorpion

Chiar şi atunci când, luat de val, daţi dovadă de grosolănie în ceea ce faceţi, trebuie apreciată în primul rând sinceritatea dumneavoastră. chiar dacă spuneţi lucruri neplăcute, acestea nu sunt şi neadevărate.

Sagetator

Cunoaşteţi o persoană care a călătorit mult şi care are o mulţime de poveşti de spus. Vă întrebaţi dacă toate acestea sunt adevărate sau dacă pur şi simplu îi place să atragă atenţia asupra sa şi spune orice pentru a obţine acest lucru.

 
Capricorn

Sub acţiunea combinată a Lunii şi a lui Mercur, daţi dovadă de o deschidere care nu vă este tocmai caracteristică. cine vrea să poate o discuţie lămuritoare cu dumneavoastră ar fi foarte inspirat dacă ar alege în acest scop chiar ziua de astăzi.

 
Varsator

Este nevoie de mai multă implicare în problemele concrete cu care vă confruntaţi, deoarece discuţiile prelungite şi fanteziile proiectate într-un ajutor îndepărtat nu sunt suficiente pentru a rezolva problemele în cel mai fericit mod.

 
Pesti

Munca în folosul comunităţii este de obicei o pedeapsă acordată infractorilor care au comis încălcări ale legii mai mărunte. Astăzi, dumneavoastră o practicaţi din proprie iniţiativă şi, în plus, mai sunteţi şi mulţumit de ceea ce faceţi.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop