loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1826 ori.
Horoscop 22 iulie: Soarele in Leu

Horoscopul zilei de duminică, 22 iulie 2012, este influenţat de tranzitul Soarelui prin semnul Leului. Intrăm astăzi în acest semn astral al liderilor, dar şi al creativităţii şi al purităţii copilăriei.

Iată horoscopul zilei de 22 iulie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Distracţia reprezintă preocuparea dumneavoastră primordială, pe parcursul acestei zile de duminică. Dacă era programată vreo întâlnire importantă, cu atât mai rău: în nici un caz nu aveţi chef de aşa ceva.

 

Taur

Observaţi că o persoană pe care abia o cunoaşteţi face o greşeală şi îi atrageţi atenţia. În mod surprinzător, aceasta nu se supără, ci vă mulţumeşte politicos şi chiar vă cere mai multe sfaturi.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine?Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Prietenilor le vine greu să creadă că renunţaţi la întâlnirea cu ei pentru că aveţi treabă şi îşi imaginează că, atunci când le spuneţi acest lucru, minţiţi pentru a nu dezvălui adevăratele dumneavoastră preocupări.

 

Rac

Prindeţi ocazia să vă spuneţi părerea despre o persoană pe care nu o aveţi deloc la inimă şi îi faceţi un portret cu adevărat jignitor, scoţând în lumină fiecare defect şi fiecare greşeală pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

 

Leu

Simţiţi nevoia să ieşiţi în faţă în orice împrejurare şi să arătaţi la toată lumea cât de puternic, de inteligent şi de frumos sunteţi dumneavoastră. Orice recunoaştere a acestor merite vă face să vă cutremuraţi de plăcere.

 

Fecioara

Umorul dumneavoastră negru şi ironiile usturătoare pe care le adresaţi celor care au proasta inspiraţie să se pună în calea dumneavoastră îi fac pe mulţi să se îndepărteze rapid.

 

Balanta

A venit momentul înnoirilor în viaţa dumneavoastră. V-aţi săturat să vă treziţi în fiecare dimineaţă în acelaşi decor, să vă întâlniţi cu oameni care spun mereu aceleaşi lucruri, de parcă ar fi nişte roboţi

 

Scorpion

Tendinţa dumneavoastră de a lua decizii în locul celor din jur devine enervantă şi riscă să provoace chiar unele certuri. Aşadar, aţi face bine ca, măcar astăzi, să nu mai vorbiţi în numele altora, ci să discutaţi numai despre lucrurile care vă privesc în mod direct.

 #adsens#

Sagetator

Aveţi mare poftă să faceţi o călătorie şi vă gândiţi cum să faceţi ca acest lucru să se realizeze cât mai repede. Tipic pentru un nativ Săgetător, în fond…

 

Capricorn

Astăzi, demonstraţi încă o dată că sunteţi un om al planurilor pe termen lung şi că, pentru dumneavoastră, o muncă desfăşurată timp de mai multe ore nu reprezintă nicio problemă, atât timp cât ştiţi clar ce trebuie să faceţi şi ce avantaje veţi obţine la final.

 

Varsator

Dorinţa dumneavoastră de a dispune după plac de propriul program nu are şanse prea mari de a se împlini pe parcursul acestei zile. O persoană autoritară beneficiază de poziţia sa socială pentru a vă crea tot felul de neplăceri chiar şi într-o zi de week-end, despre care şi Biserica spune că trebuie să o dedicăm odihnei.

 

Pesti

Nu sunteţi mulţumit de atmosfera de acasă, astfel încât preferaţi să vă cufundaţi într-o muncă susţinută. Cel puţin, pe acest plan puteţi să vedeţi rezultatele eforturilor pe care le depuneţi. Şi, în plus, vă veţi elibera de unele din sarcinile ce vă revin săptămâna următoare.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 22 iulie: Berbec, Vărsător

 

Zodii cu noroc in bani pe 22  iulie: Rac, Capricorn

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop