loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1680 ori.
Horoscop 22 iunie: Berbec sociabil

 Horoscopul zilei de vineri, 22 iunie este influenţat de sextilul între Luna în Leu şi Jupiter în Gemeni, care aduce optimism şi bună-dispoziţie.

Iată horoscopul zilei de 22 iunie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Cuvântul de ordine al acestei zile este sociabilitatea. Primiţi şi faceţi vizite, vorbiţi la telefon, mergeţi în oraş împreună cu prietenii. Toate acestea, într-o atmosferă excelentă.

 

Taur

Vă faceţi datoria la serviciu cu maximă seriozitate, într-o zi în care mulţi colegi mai degrabă trag mâţa de coadă sau, cum se mai spune, preferă să taie frunze la câini.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

O schimbare a regimului alimentar sau a programului dumneavoastră de somn este total contraindicată în această perioadă. Dacă aveţi de gând să iniţiaţi o cură de slăbire, mai bine o lăsaţi pe altădată.

 

Rac

Îi faceţi câteva mărturisiri unei rude apropiate, dar ceva din interiorul dumneavoastră se opune încercării de a spune tot adevărul, astfel încât ajungeţi să comunicaţi doar frânturi de trăiri şi de sentimente.

 

Leu

Uneori, sunteţi mult prea indulgent cu persoana iubită. Astăzi este una din zilele în care îi daţi senzaţia că poate face orice, deoarece dumneavoastră sunteţi gata să o iertaţi.

 

Fecioara

Vă bucuraţi pentru succesul obţinut de un membru al familiei dumneavoastră. Totuşi, dacă staţi să cercetaţi mai adânc propriile dumneavoastră sentimente, veţi ajunge să vă daţi seama că vă bucuraţi nu atât pentru ceea ce a obţinut el, cât pentru avantajele care decurg pentru dumneavoastră pornind de la acest succes.

 

Balanta

Gândirea dumneavoastră rece, calculată, capacitatea de analiză reprezintă cheile succesului, în această zi. Atunci când vine vorba de afaceri, sentimentele trebuie lăsate deoparte, pentru o vreme.

 

Scorpion

În unele momente credeţi că sunteţi mult prea sensibil şi faceţi eforturi pentru ca cei din jur să nu observe acest fapt, pe care îl consideraţi o slăbiciune.

 

Sagetator

Cu rudele apropiate, nu este nevoie să fiţi întotdeauna corect şi nici să vă conduceţi după principii. În aceste relaţii, sentimentele sunt cele care ar trebui să primeze, iar acest lucru vă va aduce întotdeauna avantaje.

 

Capricorn

Atunci când vine vorba să vă exprimaţi sentimentele, sunteţi destul de rezervat. Pentru ca ceilalţi să se deschidă faţă de dumneavoastră e însă nevoie să fiţi cel dintâi care face acest lucru.

 

Varsator

Dacă sunteţi singur, astăzi este momentul propice pentru a începe o nouă relaţie. Fiţi cu ochii în patru, pentru că nu ştiţi de unde sare iepurele!

 

Pesti

O persoană a cărei superioritate este evidentă ia câteva decizii care vă pun în încurcătură. Are dreptate, dar nu acest lucru nu vă face plăcere şi nu le veţi putea accepta decât ca urmare a unei lupte interioare acerbe.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 22 iunie: Berbec, Sagetator, Varsator

Zodii cu noroc in bani pe 22 iunie: Taur, Scorpion, Rac, Capricorn

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop