loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2276 ori.
Horoscop 22 mai: Taurul comunică eficient

Horoscopul zilei de marţi, 22 mai, este influenţat de conjuncţia între Mercur şi Jupiter, în Taur, care înlesneşte comunicarea şi negocierile pe teme financiare.

Iată horoscopul zilei de 22 mai pentru fiecare semn astral:

Berbec

Singur pentru mai multe ore, aveţi timp să vă gândiţi la toate problemele cu care vă confruntaţi în ultimul timp. După această gândire matură, veţi vedea că începeţi să înţelegeţi multe lucruri noi.

 

Taur

Vă faceţi prieteni noi, alături de care veţi petrece clipe extrem de frumoase, de acum înainte. Aşadar, e o zi bună pentru a ieşi în public, pentru a merge în locuri în care puteţi întâlni multă lume.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Pe plan profesional, aveţi o zi perfectă. Vă îndepliniţi cu uşurinţă îndatoririle de serviciu şi, în plus, rezultatele muncii dumneavoastră sunt apreciate de toată lumea.

 

Rac

Zi bună pentru citit, învăţat, privit filme documentare care vă provoacă să gândiţi mai mult şi mai limpede. Într-un cuvânt, e o zi potrivită pentru a pune burta pe carte.

 

Leu

E posibil ca şansa să vă surâdă, în materie financiară. Dacă aveţi vreo idee prin care vă puteţi înmulţi banii, încercaţi să o puneţi azi în aplicare.

 

Fecioara

Partenerul de viaţă e deschis la toate propunerile dumneavoastră. Puteţi profita de faptul că e mai cooperant decât de obicei, făcându-i şi unele propuneri despre care nu aveaţi curajul să deschideţi vorba.

 

Balanta

Aveţi mult de muncă, dar aveţi şi multe satisfacţii. Dincolo de ceea ce câştigaţi, satisfacţia cea mai mare e cea că se apropie vara, când veţi putea în sfârşit să vă relaxaţi.

 

Scorpion

Aveţi chef de distracţie şi nu aveţi de gând să acordaţi atenţie vreunor preocupări de alt tip. Cu munca… altădată!

Sagetator

Confortul propriei case e de departe preferabil oricărei alte variante de petrecere a timpului. Iar când sunteţi plecat abia aşteptaţi să vă întoarceţi acasă.

 

Capricorn

Umblaţi brambura mai toată ziua, învârtindu-vă dintr-un loc în altul şi, de cele mai multe ori, băgându-vă nasul exact unde nu vă fierbe oala. Noroc că nimeni nu se supără pe dumneavoastră!

 

Varsator

Dacă tot v-aţi intrat în ritm şi v-aţi obişnuit cu munca, veţi continua în această manieră şi astăzi. Dacă o ţineţi aşa, se vor vedea rapid şi rezultatele.

 

Astăzi, vorbele sunt arma dumneavoastră cea mai importantă. Ştiţi să le manevraţi perfect, fiind capabil chiar să convingeţi un diavol să cumpere ceva tămâie sau iconiţe.

 

Zodii cu noroc în dragoste pe 22 mai: Scorpion, Capricorn

Zodii cu noroc la bani pe 22 mai: Berbec, Balanta

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop