loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1584 ori.
Horoscop 22 octombrie: Varsator binevoitor cu cei dragi

Horoscopul zilei de luni, 22 octombrie 2012, este influenţat de cuadratura dintre Luna în Vărsător şi Saturn în Scorpion. Apar diferite obstacole, tensiuni, amânări care au darul să ne irite peste măsură.

Iată horoscopul zilei de luni, 22 octombrie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

E bine să urmaţi sfatul unui personaj al lui Shakespeare: Nu da şi nu lua bani cu împrumut, căci pierzi şi banii, şi prietenia. Indiferent de ce nevoie aveţi sau – invers – de cine vi-i cere.

 

Taur

Partenerul de viaţă tinde să vă răpească foarte mult timp, iar prin asta vă face să neglijaţi unele îndatoriri profesionale. Fiţi atenţi ca asta să nu aibă consecinţe nedorite!

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Aveţi scopuri importante, dar – în loc să lucraţi pentru ele – vă ţineţi de tot felul de activităţi total neserioase. Nu e de mirare că veţi acumula întârzieri mari, pe care cu greu le veţi mai putea recupera în această săptămână.

 

Rac

Acasă sunteţi calm, însă în afara casei sunteţi irascibil şi reacţionaţi exagerat la fiecare contrazicere. E de ajuns ca cineva să vă critice cât de puţin ca să vă sară ţandăra.

 

Leu

Trebuie să faceţi pe durul şi chiar pe paznicul cu o persoană apropiată, care nu pare în stare să îşi poarte singură de grijă. Mai târziu vă va fi recunoscătoare pentru comportamentul dumneavoastră actual, comportament pe care acum îl detestă.

 

Fecioară

Le permiteţi prea multe unor persoane din jur, inclusiv unora care nu merită acest lucru. Astăzi veţi avea de furcă, confruntându-vă cu consecinţele unui astfel de comportament prea liberal. Ar fi timpul să vă amintiţi că, dacă intră în mocirlă, rişti să te mănânce porcii.  

 

Balanţă

Ascultaţi doar cu o ureche conversaţiile prietenilor dumneavoastră. Propriile planuri vi se par mult mai importante şi vă petreceţi timpul închipuindu-vă ce se va întâmpla atunci când acestea vor deveni realitate.

 

Scorpion

Astăzi e una din zilele în care simţiţi nevoia să fiţi singur şi vă retrageţi din orice grup, chiar şi din acelea formate din oameni pe care îi simţiţi aproape. Mâine veţi reveni însă la o atitudine mai normală şi mai sociabilă.

Săgetător

Într-o situaţie în care toţi cei prezenţi se fereau să acţioneze, dumneavoastră sunteţi cel care ia taurul de coarne şi îndrăzneşte să spună lucrurilor pe nume, indiferent de riscuri. Veţi câştiga respectul multora cu o astfel de atitudine.

 

Capricorn

Persoana iubită are perfectă dreptate în ceea ce vă spune, chiar dacă unele afirmaţii ale sale nu vă sunt pe plac. Astăzi, trebuie să vă ţineţi în frâu impulsul de o contrazice şi mai degrabă e bine să reflectaţi la sfaturile sale.

 

Vărsător

O persoană din familie vă roagă să o ajutaţi şi îi răspundeţi afirmativ, deşi nu sunteţi foarte încântat de sarcina pe care o aveţi de îndeplinit pentru a-i fi de folos.

 

Peşti

Problemele altora nu vă reţin deloc interesul astăzi, indiferent cât de mult s-ar văieta sau ar încerca să vă atragă atenţia. Procedaţi bine – vedeţi-vă strict de propriile treburi!

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale de azi: Încercaţi să le spuneţi prietenilor numai cuvinte drăguţe şi amabile! Altfel, sunt şanse mari să se ajungă la conflict. 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop