loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1654 ori.
Horoscop 22 septembrie: Soarele in Balanta

Horoscopul zilei de sâmbătă, 22 septembrie 2012, este influenţat de intrarea Soarelui în semnul Balanţei. Este un tranzit cu efecte pozitive asupra vieţii sociale şi a relaţiilor interumane în general. De asemenea, frumuseţea va fi una dintre valorile cele mai apreciate, în perioada următoare. Se va putea observa o preocupare sporită pentru a arăta mai bine şi pentru a face lucrurile din jur mai frumoase, pe durata acestui tranzit al Soarelui prin Balanţă.

Caracteristici ale zodiei Balanţă

Iată horoscopul zilei de 22 septembrie pentru fiecare semn astral:

Berbec

Începând din acest week-end, persoana iubită joacă un rol tot mai important în viaţa dumneavoastră. Se va obişnui tot mai mult să fie în centrul atenţiei, deoarece nu numai dumneavoastră, dar şi toţi cei din jur îi vor acorda, în zilele şi săptămânile următoarele, tot mai multă atenţie.

 

Taur

Deveniţi tot mai preocupat de lucrurile mici, de amănunt, din viaţa dumneavoastră. Începeţi să ţineţi la respectarea micilor tabieturi de zi cu zi şi le impuneţi şi altora acest lucru.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Trebuie să fiţi mai atent la modul în care vă coordonaţi eforturile cu persoanele cu care colaboraţi, indiferent de domeniu. De asemenea, şi pe plan amoros trebuie să îi acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

 

Rac

Savuraţi din plin acest week-end, odihnindu-vă după o săptămână încărcată de muncă. Totuşi, dacă staţi să faceţi o comparaţie, vă daţi seama că au fost şi săptămâni mult mai grele, la sfârşitul cărora nu eraţi chiar atât de obosit. Şi asta nu cu mult timp în urmă.

 

Leu

Aveţi de făcut multe drumuri, iar aceste zile de week-end par a fi tocmai momentul potrivit. Mai ales că la destinaţie vă aşteaptă clipe plăcute, petrecute alături de persoane la care ţineţi mult. Revederea unor persoane dragi vă va face bine, din punct de vedere al moralului.

 

Fecioară

Deşi este week-end, preocupările dumneavoastră sunt aceleaşi ca în orice altă zi a săptămânii. Dominat de preocuparea de a face mai mulţi bani, găsiţi şi astăzi ceva de lucru.

 

Balanţă

Sunteţi obişnuit să le acordaţi atenţie persoanelor apropiate, dar acum se va întoarce roata, în sens bun. Cei dragi devin tot mai preocupaţi să vă facă pe plac şi să vă răsfeţe cum se pricep mai bine.

 

Scorpion

Chiar dacă vă aflaţi în mijlocul unei mulţimi, nu uitaţi de propriile interese şi preocupări. Dimpotrivă, parcă tocmai contrastul cu cei din jur vă ajută să vă afirmaţi mai bine personalitatea originală.

Săgetător

Viaţa interioară extrem de bogată face ca uneori să fiţi neatent la ceea ce se întâmplă în jur. Spre nedumerirea unora dintre cei care nu vă cunosc prea bine.

 

Capricorn

Îi spuneţi unui prieten că nu şi-a ales bine persoanele alături de care să îşi petreacă cea mai mare parte a timpului. Va fi greu să îl convingeţi că aşa stau lucrurile şi, în plus, poate că nici nu merită efortul.

 

Vărsător

Vă dedicaţi o parte importantă din această zi de week-end unor cercetări intelectuale. E de aşteptat să staţi fie cu nasul în cărţi, fie navigând ore bune pe Internet, în scop de informare.

 

Peşti

Vă faceţi planuri mari în legătură cu evoluţia dumneavoastră profesională. Pentru a le realiza, este nevoie de muncă susţinută pe termen lung, uneori chiar şi când alţii se bucură de zile libere. De exemplu, în week-end.

 

Zodii cu noroc in dragoste pe 22 septembrie: Berbec, Gemeni

 

Zodii cu noroc in bani pe 21 septembrie: Fecioară, Peşti

 

Exerciţiul recomandat pentru a vă armoniza cu influenţele astrale: faceţi-i o surpriză plăcută persoanei iubite!


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop